Impotriva durerii

Fără categorie


Medicamentul se adreseaza persoanelor tinere, active, care se confrunta cu dureri uzuale, de intensitate moderata.

Sanofi-aventis isi extinde gama de analgezice si antiinflamatoare Ibalgin® cu produsul Ibalgin® 200 mg, continand ibuprofen. Ibalgin® 200 mg are o actiune complexa, cu efect triplu: analgezic, antiinflamator si antipiretic. Avand o cantitate adecvata de substanta activa, Ibalgin® 200 mg actioneaza rapid si eficient asupra durerilor moderate cu diverse localizari: dureri de cap, menstruale, musculare, articulare si de spate.

Ibalgin® 200 mg contine ibuprofen, o substanta apreciata din categoria medicamentelor folosite in lupta impotriva durerii, cu o vasta experienta in administrare si un bun profil de siguranta. Studiile confirma faptul ca ibuprofenul are o tolerabilitate superioara celei a acidului acetilsalicilic si comparabila cu cea a paracetamolului.

Ibalgin® 200 mg este destinat adultilor si adolescentilor cu varsta peste 12 ani. Doza maxima recomandata este de 6 comprimate pe zi. Medicamentul este disponibil in cutii cu 12 si 24 comprimate filmate, in toate retelele mari de farmacii.

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din