Impotriva durerii

Impotriva durerii
Uncategorized


Medicamentul se adreseaza persoanelor tinere, active, care se confrunta cu dureri uzuale, de intensitate moderata.

Sanofi-aventis isi extinde gama de analgezice si antiinflamatoare Ibalgin® cu produsul Ibalgin® 200 mg, continand ibuprofen. Ibalgin® 200 mg are o actiune complexa, cu efect triplu: analgezic, antiinflamator si antipiretic. Avand o cantitate adecvata de substanta activa, Ibalgin® 200 mg actioneaza rapid si eficient asupra durerilor moderate cu diverse localizari: dureri de cap, menstruale, musculare, articulare si de spate.

Ibalgin® 200 mg contine ibuprofen, o substanta apreciata din categoria medicamentelor folosite in lupta impotriva durerii, cu o vasta experienta in administrare si un bun profil de siguranta. Studiile confirma faptul ca ibuprofenul are o tolerabilitate superioara celei a acidului acetilsalicilic si comparabila cu cea a paracetamolului.

Ibalgin® 200 mg este destinat adultilor si adolescentilor cu varsta peste 12 ani. Doza maxima recomandata este de 6 comprimate pe zi. Medicamentul este disponibil in cutii cu 12 si 24 comprimate filmate, in toate retelele mari de farmacii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din