Importanța cifrei 7 în viața noastră. Cum ne poate influența existența?

La prima vedere pare o simplă cifră și de puține ori ne gândim la importanța acesteia, însă studiind mediul înconjurător, specialiștii în numerologie au descoperit că de cifra 7 se leagă o mulțime de lucruri importante, ceea ce o transformă într-un element ce poate avea o influență mare asupra vieții oamenilor.

Importanța cifrei 7 în viața noastră

Despre cifra 7 se spune că este una magică și că este asociată perfecțiunii și siguranței. Aceasta apare în religie, în lumea astronomiei, dar are o legătură strânsă și cu dezvoltarea omului. După o scurtă analiză, specialiștii au descoperit că aproape tot ceea ce ne înconjoară se leagă de cifra 7. Există 7 zile ale săptămânii, 7 note muzicale, 7 minuni ale lumii, 7 culori ale curcubeului, 7 virtuți ale omului, 7 păcate și lista poate continua.

În ceea ce îi privește pe cei care sunt născuți pe data de 7, sensibilitatea este cea care îi caracterizează, dar și loialitatea sau încăpățânarea. Aceste persoane sunt firi cu o intuiție excelentă și de multe ori se bazează pe acest lucru în momentul în care sunt puși în situația de a lua decizii foarte importante, conform numerology.com.

Cifra 7 este considerată ca fiind una sacră, aceasta fiind menționată atât în Vechiul Testament, cât și în Noul Testament. Din punct de vedere religios, această cifră este obținută prin adunarea cifrei 3, care face trimitere către Dumnezeu, și cifra 4, un simbol al lumii prin punctele sale cardinale, potrivit crestinortodox.ro. Având în vedere aceste aspecte, biserica este de părere că cifra 7 reprezintă o legătură între divinitate și tot ceea ce este lumesc. În plus, aceasta este întâlnită în nenumărate simboluri bisericești: sfeșnic cu șapte brațe, existența a șapte ceruri, pomenirea morților se face la șapte ani. Cifra 7 stă și la baza existenței lumii și asta pentru că este cunoscut faptul că Dumnezeu a creat lumea în 7 zile.

Legându-se de o mulțime de aspecte importante, cifra 7 poate avea puterea de a influența existența anumitor persoane, în special pe a celor născute într-o zi de șapte.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce sunt îngerii și care este rolul lor

De ce este bine să purtăm o cruciuliță la gât? Multe persoane nu știu acest lucru important

Cum îți dai seama că ai cununiile legate?

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate