Imobiliare.ro: Blocuri noi, cu regim de înălțime scăzut, în Drumul Taberei!

Blocuri noi în Drumul Taberei

Odată cu stabilizarea pieței imobiliare, dezvoltatorii au demarat proiecte de locuințe amplasate în cartierele tradiționale ale Capitalei, mizând astfel pe apropierea de mijloacele de transport în comun și punctele de interes ale orașului.

Un asemenea exemplu este dat de ansamblul New Residence București, despre care găsești detalii pe Imobiliare.ro. Aflat momentan în construcție, acesta este amplasat în cartierul Drumul Taberei, pe Strada Drumul Cooperativei. Dezvoltat de fondul de investiții British Romanian Investment Partnership (BRIP), acesta presupune o investiție de 10 milioane de euro și este programat spre finalizare în 2017.

Click pentru a afla mai multe!

Conceptul proiectului este inspirat de stilul arhitectural britanic, dezvoltatorii  construind clădiri cu regim de înălțime scăzut (de numai P+2+M), cu finisaje de înaltă calitate și facilități atent alese. Ansamblul va cuprinde, astfel, șapte blocuri, formate din 216 apartamente (cu una, două și trei camere). Până acum, aproximativ o treime dintre unitățile locative ale complexului au fost deja contractate. În momentul de față, prețurile pornesc de la 36.000 de euro (TVA inclus) pentru garsoniere (la o suprafață construită de 36 de metri pătrați), de la 52.000 de euro (TVA inclus) pentru două camere (52 de metri pătrați construiți) și de la 80.000 de euro (TVA inclus) pentru trei camere (80 de metri pătrați construiți).

Aici te ținem la curent cu evoluția pieței imobiliare!

Un avantaj important al complexului constă în apropierea de mijloacele de transport în comun (autobuz, tramvai, metrou), de centrul comercial Plaza România, de supermarket-uri și hipermarket-uri (Lidl, Auchan, Billa, Kaufland), de parcul Drumul Taberei, dar și de școli și grădinițe. La capitolul facilități, ansamblul New Residence include elemente precum spații comune protejate, lifturi, parc privat, club de socializare, locuri de parcare, 14 spații comerciale, supermarket, sală de fitness, afterschool, farmacie și locuri de joacă pentru copii.

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse