Imobiliare.ro: Apartamentul tău, aproape de pădure!

Imobiliare.ro: Apartamentul tău, aproape de pădure!

Locuiești în București și te gândești să cumperi un apartament nou-construit? Un aspect important asupra căruia va trebui să te hotărăști este zona în care ți-ai dori să locuiești, aceasta urmând a avea un cuvânt important de spus în viața de zi cu zi a familiei tale.

Dacă te numeri printre cumpărătorii care ar prefera nordul Capitalei, o opțiune interesantă pentru tine poate fi ansamblul rezidențial New Point, promovat pe Imobiliare.ro. Demarat anul trecut, acesta este amplasat pe șoseaua Pipera, în imediata apropiere a pădurii Băneasa. La finalizare, complexul va avea șase blocuri (P+9E), cu un total de 408 apartamente. Potrivit estimărilor inițiale, investiția în proiect se va ridica la aproximativ 25 de milioane de euro.

Click pentru detalii și fotografii!

Prima fază de construcție a proiectului – ce cuprinde două blocuri a câte 68 de unități locative – urmează a fi predată în toamna acestui an. Locuințele vor fi împărțite în 30 de studio-uri duble, 76 de apartamente cu două camere și 30 de apartamente cu trei camere. În momentul de față, prețurile de achiziție pornesc de la 49.800 de euro (+TVA), pentru un studio dublu. De menționat este că în incinta complexului există disponibilitate pentru o posibilă grădiniţă, locatarii urmând a beneficia și de un parc amenajat.

Aici te ținem la curent cu tendințele pieței rezidențiale!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse