„Îmi era destul de frică”. Clipele prin care a trecut Monica Bîrlădeanu înainte să ajungă o actriță celebră

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai cunoscute actrițe și prezentatoare tv de la noi. Vedeta, deși este discretă din fire, a povestit recent lucruri mai puțin știute de către fani când vine vorba despre familia ei și locul unde s-a născut și a crescut. 

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Monica Bîrlădeanu a povestit despre relația cu părinții ei. La 43 de ani, celebra actriță a ajuns la o singură concluzie după toate cele întâmplate.  

Vezi video: 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

VLAD, serialul în care joacă Monica Bîrlădeanu, a ajuns la sfârșit 

Ultimul episod din serialul românesc VLAD a fost difuzat luni, 6 decembrie, pe Pro TV, după patru sezoane şi 52 de episoade. Potrivit TVMania, personajului principal, Vlad Pop (Adrian Nartea), i-a venit rândul să se răzbune.

Pe parcursul a patru sezoane, eroul principal a arătat modul în care viața lui s-a schimbat după ce Ștefan și Leo, cei mai buni prieteni ai săi și Eliza, singura lui iubire adevărată, l-au trădat și l-au lăsat să putrezească în închisoare, pe nedrept.

Ajutat de Ghiviriga, Toteanu și Fira, Vlad i-a adus la un loc pe Leo, Ștefan și Eliza, cei trei care l-au vândut pentru a-și face viața mai bună. Și le-a spus ceea ce aștepta de la momentul în care a fost închis pentru o faptă de care nu a fost vinovat.

În final, Eliza a sărit în fața glonțului tras de Ștefan pentru a-l salva pe Vlad, iar Leo l-a împușcat pe Ștefan fără a sta pe gânduri. Toteanu și-a găsit astfel vinovatul, iar Vlad liniștea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete