Imaginile pe care nu le știai din tinerețea lui Cătălin Crișan

catalin crisan 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Cătălin Crișan este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică ușoară de la noi, care a făcut furori în perioada anilor 80 – 90. El s-a născut în București, în anul 1968 pe data de 6 februarie. Anul acesta va împlini 53 de ani.

Despre cariera lui Cătălin Crișan

Artistul și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, când a începutul studiul pianului la Școala de muzică din București. I-a plăcut mult muzica ușoară, așa că a urmat cursurile Școlii populare de artă din București, în clasa Mihaelei Runceanu. Apoi a urmat cursurile Facultății de teatru din cadrul Universității „Titu Maiorescu'.

Cătălin Crișan a debutat încă din anul 1987 la „Concursul de creație și interpretare a muzicii ușoare românești' de la Mamaia, unde obține Premiul I la secția interpretare cu melodia „Vorbește marea' (Aurel Manolache). De-a lungul timpului, el a avut numeroase turnee, a susținut recitaluri și concerte în toată țara. Cântărețul a participat de asemenea și la Festivalul național „Cântarea României'.

De asemenea, Cătălin Crișan a prezentat și numeroase emisiuni la radio și televiziune. A fost director al Departamentului Cultura și Divertisment și realizator-prezentator al emisiunii “Ruleta visului” în cadrul Televiziunii România de Mâine (TVRM). Între 2004-2008 a fost consilier local al primăriei sectorului 4, direcția Cultura.

Cătălin Crișan a avut o viață amoroasă tumultoasă

Cătălin Crișan a fost un mare crai în tinerețe și a cucerit multe inimi. Cu toate acestea, nu a reușit să aibă o căsnicie lungă și stabilă. Cântărețul a fost căsătorit cu Lucia Bubulac, de care a divorțat pe data 29 septembrie 2009, după 14 ani de căsnicie. Cei doi au împreună au doi copii, Daria Cătălina și Raris Andrei.

La sfârșitul anului 2010, Cătălin Crișan a încercat o nouă relație și a făcut cununia civilă cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupșa. Nunta lor a avut loc în vara anului 2011. În luna decembrie 2012, cei doi au devenit părinții unei fetiței, Lara Maria. Pe 15 noiembrie 2013, Crișan a divorțat și de cea de-a doua soție.

Pentru a afla cum arăta Cătălin Crișan în tinerețe, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, Libertatea.ro

Citește și:

Florin Piersic împlinește astăzi 81 de ani! La mulți ani, maestre

La mulţi ani, Oana Pellea! Actriţa a împlinit 55 de ani

Ea este femeia care i-a dăruit 3 copii lui Dan Bittman! De ce nu s-a căsătorit niciodată cu ea?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete