Imagini din interiorul casei Claudiei Pătrășcanu. Mama ei i-a dat bani să termine vila din Constanța

Claudia Pătrășcanu și-a finalizat proiectul de amenajare a locuinței sale din Constanța, cu ajutorul mamei sale. A dedicat timp și efort pentru a crea un spațiu plăcut, personalizat după dorințele sale.

Bucătăria Claudiei Pătrășcanu a fost amenajată pentru a răspunde nevoilor sale. Spațiul este dominat de nuanțe de alb, iar lângă blatul de lucru se găsește o masă unde poate savura mesele alături de cei dragi. Livingul artistei este mic, dar perfect organizat, împărțit între zona de relaxare și bucătărie. Aici se găsește și o masă unde Claudia Pătrășcanu își primește invitații.

Claudia Pătrășcanu – imagini casă (4)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Camera copiilor a fost decorată cu verde, având mobilier și două paturi perfecte pentru cei doi copii ai săi. Deși au camera lor, de multe ori băieții preferă să doarmă împreună cu mama lor. La etaj, Claudia Pătrășcanu și-a amenajat dormitorul în nuanțe de crem. Mobila a fost realizată pe comandă, în concordanță cu gusturile și preferințele artistei.

De asemenea, nu putem să nu menționăm dressing-ul, unde a investit mult pentru a avea suficient spațiu pentru toate ținutele sale, atât cele extravagante pentru scenă, cât și cele obișnuite. Claudia Pătrășcanu are acum o casă de vis, pe care mulți ar dori să o aibă.

Procesul de amenajare a locuinței a fost posibil datorită sprijinului și ajutorului mamei sale, după ce a vândut un teren. Cheltuielile pentru casa au fost considerabile, însă artista a preferat să nu dezvăluie prețul final.

Cu toate că este o mamă dedicată și implicată în creșterea copiilor săi, Claudia Pătrășcanu nu consideră necesar să ofere le ofere case atunci când aceștia împlinesc 18 ani.

„Nu sunt de acord să le dai copiilor casă la 18 ani. Ei până atunci trebuie să muncească, să învețe carte, să ajungă ceva în viață, să prețuiască banul și să-și facă și singur. Că nici mie mama nu mi-a dat la 18 ani, mi-a dat acum, după ce a murit tata. A vândut un teren de care nici nu știam și m-a ajutat. Mi-a adăugat, mi-a pus niște bani ca să îmi termin casa. A fost o sumă mare, dar se duceau altfel banii, pe genți sau ceva. În momentul în care ai copii, nu te mai gândești doar la tine, să-ți oferi ție totul. Să avem ceva să ne simțim fericiți. Din 2019 am stat într-o casă cu două dormitoare și o bucătărie. Ajutorul vine când este nevoie', a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete