Imagine rară cu băieții lui Ștefan Bănică jr. Cum a apărut Radu Ștefan alături de Alexandru, fiul artistului cu Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică jr. are trei copii din trei relații diferite. Radu Ștefan Bănică e băiatul cel mare din relația cu Camelia Constatinescu, Violeta e fiica lui din căsnicia cu Andreea Marin, și Alexandru e băiatul cel mic din căsnicia cu Lavinia Pîrva.

Toți copiii au o relație foarte bună, chiar dacă sunt frați vitregi. De curând, soția lui Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pîrva, a făcut public un colaj de fotografii înduioșător, care demonstrează relația deosebită pe care Radu Ștefan o are cu micuțul Alexandru, scrie Playtech.

Micuțul a urcat pe scena teatrului, înainte de începerea spectacolului, pentru a-i fi alături fratelui mai mare. Momentul deosebit a fost imortalizat de Lavinia Pîrva și postat pe rețelele sociale, alături de un mesaj sugestiv.

„Momentul în care fratele cel mic îl idolatrizează pe cel mare!!! Pentru el, Radu Ștefan Bănică este „prinț' și la propriu, și la figurat!', a transmis Lavinia Pîrva, pe pagina ei de Instagram.

baietii-lui-stefan-banica-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Cum se descurcă Radu Ștefan Bănică cu banii

Radu Ștefan Bănică e băiatul lui Ștefan Bănică jr. și al Cameliei Constantinescu. Are 21 de ani și e stabil financiar, se întreține din banii pe care reușește să îi câștige ca actor, cântăreț și ca om de afaceri, căci deține o cafenea.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, mă întrețin singur de câțiva ani. Anul ăsta mă mut, sunt în proces. Cu primii mei bani mulți pe care i-am făcut am deschis o cafenea. Cafeneaua e în Piața Constituției, e singura pe Libertății, pe bulevard, și am început acum un an… a fost jale, n-am ce să zic.

Atunci nu eram așa de ocupat. Am avut un an de pauză, jumătate de an în care n-am făcut nimic, n-am luat niciun casting, n-am luat nicio ofertă. Hobby-ul e business-ul pentru mine, îmi place ideea de antreprenoriat în toate domeniile! Am avut multe greșeli și prin acest drum dar, uite, ce înseamnă să fii perseverent și să crezi într-un produs: primele șase luni eu am venit cu bani de acasă, și n-a fost pe banii lui tata, n-a fost pe banii lui mama.

Nu făceam nici 100 de lei pe zi, deci a fost ceva groaznic. Aveam doi (n.r.: angajați) atunci și, ușor-ușor, a început să meargă, am început cu promovarea pe care am știut eu s-o fac’, a povestit Radu Ștefan Bănică, în emisiunea online a Alexandrei Ungureanu, transmite kanald.ro.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive’

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete