Ilona Brezoianu, dezvăluiri despre veniturile sale înainte de pandemie: „Pe vremea aia, câștigam”

Ilona Brezoianu este una dintre actrițele talentate ale României. Tânăra în vârstă de 31 de ani a fost invitată într-un podcast unde a dezvăluit cum s-a descurcat cu banii înainte de pandemie. În prezent, Ilona are câteva proiecte de televiziune care au făcut-o și mai cunoscută.

Ilona Brezoianu a terminat liceul și imediat după ce a devenit studentă la UNATC și-a început și cariera în lumea artistică. A reușit să joace în numeroase piese, iar pe măsură ce trecea timpul, aceasta devenea și mai atrasă de viața de actor.

Recent, tânăra actriță a mărturisit cum reușea să se descurce pe plan financiar înainte ca pandemia să afecteze acest sector sensibil și cât de mult muncea pentr a-și asigura un trai decent.

„După ce am terminat facultatea, am jucat independent. Câștigai bani din teatru independent. Imaginează-ți că aveam un spectacol, îl jucam de mai multe ori pe lună, singură și aveam bani.

Înainte de pandemie, la un moment dat, jucam în 11 spectacole. Aveam vreo trei la Teatrul Național, la Metropolis. Pe vremea aia, câștigam 2.000 de euro pe lună. Era ok. Nu mi-a fost greu. Dar munceam, repetam, era un consum. Banii se adunau, făceam 20 de milioane de TNB și tot așa.

Nu făceam în permanență 2.000 de euro, dar făceam. Asta era înainte să mă angajez la Teatrul de Comedie. Stabilitatea pe care am avut-o mi-a permis să spun «nu» și să nu fac compromisuri', a declarat Ilona Brezoianu în podcastul de pe Toutube, potrivit substantial.ro.

Talentul său i-a deschis multe uși printre care și cele din televiziune. Ea prezintă matinalul de duminică de la Antena 1, dar este și parte din echipa de la „X Factor', stând în culise și vorbind cu concurenții.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete