Ilinca Vandici vrea să își educe financiar fiul

Asemenea Andreei Marin, Ilinca Vandici vrea să-și crească fiul de doar 2 ani ca pe un copil normal, nu de bani gata și cu gândul că ar putea obține absolut tot ceea ce își dorește.

Ilinca Vandici vrea să își educe financiar fiul

Planul ei este însă îngreunat de bunici. Aceștia din urmă îi fac toate pofetele micuțului Zian.

„Nu aș vrea să conteze cine sunt eu și unde lucrez. Aș vrea totuși să fie obișnuit cu o viață normală, nu crescut în puf, ba dimpotrivă, învățat și cu «nu avem acum», «nu avem bani».

Sunt foarte setată pe treaba asta. Eu în sensul acesta voi acționa, dar de bunici nu știu ce să zic… Ce pot să le fac?

La bunica lui, adică la soacra mea acasă, e un mare parc de distracții! E un fel de Legoland și Disneyland, are mașinuțe, leagăne, etc.

Are garajul lui, unde are motocicletă, bicicletă, tricicletă, ATV, tractor, mașină decapotabilă ..”, a dezvăluit prezentatoarea TV pentru Libertatea.

Totuși, Ilinca trage speranțe că, în timp, va reuși să-l învețe pe Zian care e adevărata valoare a banilor și că nu i se cuvine totul.

În caz contrar, mai spune ea, Zian ar putea deveni un adolescent cu care să nu se mai poată înțelege.

„Eu cred că o să-mi iasă totuși această educație financiară, că, până la urmă, o să știe că dacă este la bunici, e în vacanță și acolo poate i se permit mai multe lucruri, dar în casă la mine trebuie să avem niște reguli.”

Vedeta TV s-a luptat cu depresia postnatală

Ilinca a născut în vara anului 2017. În cadrul unui interviu VIVA!, oferit cu ceva timp în urmă, vedeta TV a dezvăluit că s-a luptat cu depresia postnatală.

„În momentul în care ești însărcinată trebuie să te pregătești energetic, sufletește pentru tot ceea ce urmează să se întâmple. (..)

Când eram însărcinată nu am simțit absolut nimic. Când am născut, zilele din spital au fost debusolante.

Nu știam ce se întâmplă. Voiam copilul, dar nu știam cum să-l țin, cum să-l alăptez. (..) Îmi era frică să nu-i fac ceva rău, să nu se întâmple ceva.

În a doua zi de spitalizare toți membrii familiei plecaseră și mi-au adus copilul să-l alăptez. Am rămas doar eu cu copilul. Efectiv nu am știut ce să fac. (..)

După ce a plecat toată lumea și am rămas singură nu m-am putut opri din plâns. A fost o descărcare, o panică, o frică.

Nu știu ce simțeam, ce e interiorul meu, pentru că nu știam să-i spun mamei de ce plâng.

Aceste temeri s-au acutizat, pentru că în prima noapte de când am ajuns acasă bebe a plâns de seara până dimineața la ora 5.

Eu fiind atât de panicată și speriată i-am transmis copilului aceeași stare, aceeași energie. Mi s-a instaurat teama că eu nu știu ce să-i fac copilului meu. Șapte zile am reușit să-l alăptez pe bebe”, a mărturisit vedeta.

Pentru a-și învinge temerile, Ilinca a vorbit cu un specialist. Tot ea a mărturisit și că faptul că a revenit foarte repede la muncă a ajutat-o foarte mult.

Foto: Instagram

Citește și: 

Fiica lui Vladimir Drăghia a împlinit doi ani. Mesajul emoționant transmis de actor

Dana Rogoz a aniversat șapte ani de căsnicie cu regizorul Radu Dragomir

Simona Pătruleasa are o siluetă de invidiat și arată impecabil în costum de baie. Care este secretul ei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete