Ilinca Vandici, mai sinceră ca niciodată: “Primul complex fizic pe care l-am avut a fost…” În clasa a doua visa la operații estetice!

Ilinca Vandici complex

Ilinca Vandici este o femeie frumoasă, cu trăsături delicate și chiar dacă multe doamne și domnișoare o invidiază pentru felul în care arată, există un lucru pe care vedeta a visat încă de mică să îl schimbe la ea. În clasa a doua se gândea deja la operații estetice!

Nemulțumirile legate de aspectul fizic se nasc în copilărie, atunci când apar, inevitabil, comparațiile cu cei din jur. În ceea ce o privește pe Ilinca Vandici, vedeta recunoaște că a avut întotdeauna un complex legat de o anumită parte a corpului și se gândea încă de la o vârstă fragedă să treacă pragul medicului estetician.

Ilinca Vandici, mai sinceră ca niciodată: “Primul complex fizic pe care l-am avut a fost…”

Încă de pe vremea când era doar un copil, Ilinca Vandici recunoaște că a avut un complex legat de forma urechilor sale. A descoperit că urechile ei nu erau la fel ca ale celorlalți copii, ci ușor alungite, iar în copilărie visa la momentul în care va putea apela la medicul estetician pentru a corecta acest “defect”.

“Primul complex fizic pe care l-am avut a fost legat de urechi. În clasa a doua, mama m-a tuns scurt, băiețește, iar urechile mele sunt ușor alungite, așa, mie îmi place să le spun că sunt urechi de elf. Și, pe vremea respectivă, cred că auzisem de operații estetice și am zis că prima pe care o voi face va fi la urechi, încercând să le dau o formă rotundă. Mi se părea mie că strică, cumva, ceva. E, uite că a trecut timpul și am făcut deja o primă operație estetică. Nu a fost la urechi, pentru că m-am obișnuit cu ele, și pentru că deja mi se pare că, totuși, contează mult mai mult alte lucruri, decât forma urechilor. Acum le iubesc și sunt foarte ok cu forma lor.”, a spus Ilinca Vandici, potrivit libertatea.ro.

Pe măsură ce timpul a trecut, Ilinca Vandici a învățat să accepte această imperfecțiune și deși a optat pentru o operație estetică, aceasta nu a fost făcută pentru a corecta aspectul urechilor, ci pentru a-și mări bustul.

“M-am consultat cu mama în primul rând, pentru că am avut vreo lună în care nu am putut să îl ridic în brațe pe Zian. “Dacă fac asta, ești aici, mă susții, mă ajuți?” “Da, da, e în regulă”. Bineînțeles că, după aceea, am vorbit cu soțul meu Andrei și nu în ultimul rând cu echipa mea de la Kanal D”, a adăugat vedeta.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ilinca Vandici.

Foto: facebook

Citește și:

EXCLUSIV AVANTAJE Victor Slav: În viață, toți suntem supuși greșelii…'

De ce nu au devenit Paula Seling și soțul ei părinți până acum?

Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei? Cum vor petrece sărbătorile?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete