Ilinca Vandici, dezvăluiri inedite despre relația cu Ciprian Marica: „Nu era pe direcția mea”

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Acum, vedeta în vârstă de 35 de ani este căsătorită și are un copil, însă în urmă cu câțiva ani aceasta a avut o relație cu Ciprian Marica.

Ilinca Vandici și Ciprian Marica au format un cuplu frumos și îndrăgit. Relația lor a durat doar doi ani, însă soarta a avut alte planuri pentru ei. Prezentatoarea de la Kanal D a făcut acum câteva mărturisiri despre relația cu fostul fotbalist și motivul pentru care nu au mai funcționat lucrurile între ei.

În relația de doi ani care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al meu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii.
Dar el nu mă arăta lumii! Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea. Eu voiam copii, să mă căsătoresc!

El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii', a declarat într-un interviu Ilinca Vandici, la Kanal D.

Ilinca Vandici, al doilea copil

În urmă cu un an, Ilinca Vandici s-a întors în lumina reflectoarelor după o perioadă în care s-a ocupat de micuțul Zian. Tot atunci frumoasa vedetă a vorbit și despre al doilea copil.

„Nu încerc și nu doresc să fiu cea mai bună mamă din lume, ci cea mai bună mamă pentru copilul meu. Știu cât de greu mi-a fost și câte lucruri care făceau înainte parte din viața mea am sacrificat pentru a-i acorda lui toată importanța și tot timpul de care are nevoie alături de mine.

Acesta este principalul motiv pentru care în momentul de față nu aș ști să gestionez timpul pe care ar trebui să îl petrec cu amândoi. Mi-ar fi teamă să nu îl las pe unul pentru celălalt', a declarat Ilinca Vandici, în 2020.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete