Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au despărțit. Bărbatul scria mai multor femei: „De ceva timp am ales să locuim separat”

Ilinca Vandici a confirmat că s-a despărțit de Andrei Neacșu. Soțul prezentatoarei de la Kanal D2 ajunsese să scrie mai multor femei.

Ilinca Vandici a făcut primele declarații despre despărțirea de Andrei Neacșu. Cei doi locuiesc separat deja și nu au mai putut să își salveze căscnicia.

„Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat', a declarat Ilinca Vandici pentru cancan.ro.

Soțul prezentatoarei de la „Bravo, ai stil!' s-a mutat deja din casa unde locuiau împreună, iar acum stă într-un apartament din zona de Nord ca Bucureștiului. În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora cei doi nu mai formau un cuplu, însă negau această informație.

Acum, lucrurile sunt clare, iar Ilinca Vandici și Andrei Neacșu nu mai formează un cuplu de ceva timp. Bărbatul nu avea ochi numai prentru mama copilului său, ci prefera să facă ochi dulci și altor femei.

„I-aș ierta absolut orice'

La podcastul lui Damian Drăghici, prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil!’ făcea declarații despre căsnicia ei și spunea că i-ar ierta orice soțului ei.

„Îl respect foarte mult, el mă respectă foarte mult. De asta noi suntem împreună. Avem o relație frumoasă, o relație deschisă, bazată pe multă comunicare și înțelegere. Zic și de tolerată pentru că el este într-un fel, eu sunt într-un fel, amândoi suntem puternici. Dacă el nu era suficient de puternic încât eu să-l respect pe el, niciodată nu puteam să facem echipa asta, nu exista asta niciodată. Eu în momentul în care îl respect, îl accept n-am niciodată cum să îi tai… n-am cum. Îl las să fie bărbat. Nu-l trimit la cumpărături, nu-l pun să schimbe scutecul copilului, nu-l pun să se dea cu rolele în parc. Bărbatul e bărbat. Bărbatul trebuie să fie șmecher. Dacă are și el momentele lui cu copilul, e treaba lor, o să le aibă și de acum înainte, pentru că el o să-l ducă la femei, nu o să-l duc eu. Bărbatul trebuie să fie stâlpul’, a mărturisit Ilinca Vandici, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

„I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea noastră și familia noastră e mai presus decât o fufă, două, trei care vin, pleacă. Stau pentru 10-15 și au plecat’, a mai mărturisit Ilinca Vandici.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete