Ilie Năstase, tată la 75 de ani? Își dorește al șaselea copil: „Încercăm! Vor zice ăștia că sunt Superman”

Ilie Năstase are cinci copii, din relații diferite. Celebrul jucător de tenis a făcut acum declarații despre cel de-al șaselea moștenitor. El și soția Ioana au planuri mari!

ilie nastase tata la 75 de ani 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ilie Năstase și Ioana sunt căsătoriți de aproape doi ani și chiar dacă au fost la un pas de divorț, cei doi vor să aibă un copil împreună. El a dezvăluit că deja încearcă să aibă un nou moștenitor.

„Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar suntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întâmplat, încercăm. Vor zice ăștia că sunt Superman! Vedem ce putem face și dacă există posibilitatea. Dacă e fată, nu știu dacă o fac următoarea Simona Halep, depinde de ea! Eu vreau să o fac', a declarat recent Ilie Năstase, potrivit Wowbiz. 

Chiar la începutul acestui an, după un episod de violență, Ioana a intentat divorțul. S-a răzgândit, l-a iertat pe Ilie Năstase, iar acum cei doi vor să își mărească familia. „Într-o relație, sunt urcușuri și coborâșuri. Mi-a demonstrat că mă iubește. Clar! Dacă stăm împreună, înseamnă că m-a iertat cu adevărat. Nu e o dragoste falsă! La mine e greu să mă mai schimb! Pe mine mă acceptă așa cum sunt.

Dacă a avut încredere să-mi mai acorde o șansă, înseamnă că mai am și lucruri bune în mine. E familistă cum sunt și eu. Aș vrea un copil cu Ioana, o fetiță, dar nu știu dacă se mai poate', a declarat Ilie Năstase acum câteva săptămâni într-o emisiune de televiziune.

Au fost la un pas de divorț

Acum mai bine de patru luni, cei doi soți au fost la un pas de divorț, însă lucrurile s-au remediat relativ repede. Chiar dacă actele erau depuse, Ilie Năstase și Ioana făceau eforturi să ajungă la un consens și să treacă peste acea perioadă dificilă. „Este un lucru mare să fii om în ziua de astăzi! Acum pot să vă mărturisesc că totul merge bine între noi doi’, a spus soția fostul tenismen, în urmă cu ceva timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete