Ilie Năstase și Ioana, mai îndrăgostiți ca niciodată! Ce a făcut fostul tenismen doar cu soția sa: „Cel mai important om”

Ilie Năstase și Ioana formează un cuplu de o bună perioadă de timp. Cei doi au avut numeroase momente plăcute, dar și dificile. Dragostea lor este atât de puternică, încât au lăsat deoparte trecutul și au decis să mai dea o șansă relației lor.

Fostul tenismen și-a aniversat săptămâna aceasta ziua de naștere. Ilie Năstase a ales ca anul acesta când a împlinit 75 de ani să nu mai organizeze evenimente exclusiviste așa cum i-a obișnuit pe toți, ci să marcheze momentul doar cu Ioana și un grup restrâns de prieteni.

„A fost o zi frumoasă, pentru că am avut alături de mine cel mai important om, pe soţia mea, Ioana, şi un cuplu de prieteni. Anul acesta mi-am dorit altceva, mai multă linişte. Nu am organizat nimic, pentru că am vrut ceva intim. Am avut muzică bună, în surdină, şi am stat până la 4 dimineaţa. Cred că am fi prins răsăritul dacă nu era Ioana obosită.

Chiar i-am spus şi soţiei mele că a fost cea mai frumoasă zi pe care mi-am serbat-o în viaţa mea. Cât suntem tineri alergăm după obiecte şi lucruri nesemnificative, dar odată cu vârsta ai suficientă înţelepciune să apreciezi ce e cu adevărat important în viaţa unui om', a declarat Ilie Năstase.

Acum mai bine de două luni, cei doi soți au fost la un pas de divorț, însă lucrurile s-au remediat relativ repede. Chiar dacă actele erau depuse, Ilie Năstase și Ioana făceau eforturi să ajungă la un consens și să treacă peste acea perioadă dificilă.

„Este un lucru mare să fii om în ziua de astăzi! Acum pot să vă mărturisesc că totul merge bine între noi doi, însă momentan nu renunț la divorț pentru că nu sunt pregătită să îmi retrag cererea. Asta din cauză că pentru mine a fost un șoc prin tot ce am trecut și nu mi-a fost nici și nici nu îmi este ușor. Nu se pot șterge unele lucruri cu buretele, cât ai pocni din degete. Timpul le rezolvă pe toate. După cele petrecute, Ilie mi-a zis în nenumărate rânduri să îl iert, și-a cerut scuze, am vorbit pe tema aceasta, comunicăm, dar vom vedea', a spus soția fostul tenismen, în urmă cu ceva timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete