Ilie Năstase reacționează dur după declarațiile fiicei sale adoptive, Charlotte: „Am familia mea, aici, în România”

Ilie Năstase nu s-a mai putut abține și a reacționat după acuzațiile pe care i le-a adus fiica lui adoptivă, Charlotte. Tânăra locuiește în Statele Unite ale Americii și declara că tatăl ei nu mai este interesat de ea.

În timp ce Charlotte susține că Ilie Năstase nu o ajută, fostul jucător de tenis susține contrariul. Nasty spune că i-a plătit școala și a ajutat-o de fiecare dată cu bani. Mai mult, el declară că acum are familia lui în România și îi este greu să plece în America. Cei doi nu s-au mai văzut de 16 ani.

„Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America înseamnă că minte clonț!

M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America… Ea stă în America, eu stau la București… Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă! Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!', a declarat Ilie Năstase la Antena Stars.

Charlotte-Nastase-3-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Charlotte nu știe exact de la ce ar fi pornit scandalul cu tatăl ei. „Se poate să fie vorba despre bani! În perioada Covidului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună! Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid?! Dacă e vorba de bani, atunci cum se face că, în același timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari în fiecare lună?! Deci nu prea cred că e vorba neapărat despre bani. El a zis clar în înregistrare: Pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău. Ca să fiu sinceră, eu cred că el, pur și simplu, nu vrea să mai aibă de-a face cu mine, nu știu de ce pe mine întotdeauna tatăl meu m-a dat la spate, m-a părăsit.

Îmi amintesc că atunci când fratele meu venea să-l viziteze, pe mine mă lăsau în hotel cu orele. Odată la Londra, când aveam vreo 13 ani, eu am adormit după o cursă cu avionul și când m-am trezit, ei erau plecați de opt ore!', a spus ea.

Charlotte Năstase e fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, din mariajul cu actrița Alexandra King. Are acum 32 de ani și trăiește în America. Și-a făcut recent cont pe Onlyfans, platforma dedicată adulților, de acolo câștigă acum bani.


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete