Ileana Ciuculete a avut o viață grea! A fost BĂTUTĂ, ABUZATĂ și abandonată de familie

Ileana Ciuculete a avut o viață grea! A fost BĂTUTĂ, ABUZATĂ și abandonată de familie

Moartea artistei Ileana Ciuculete a șocat o țară întreagă, iar lumea muzicală este în doliu. Cântăreața și-a pierdut viața pe patul de spital, într-o clinică privată din Capitală, marți seară, la vârsta de 59 de ani. Ea suferea de hepatita C, de ceva timp, însă nu cunoaștea această informație. Boala s-a agravat, iar Ileana a murit de ciroză hepatică.

În mod tragic, Ileana Ciuculete a aflat de abia în ziua de 8 martie de boala ei și a ajuns la spital, iar coșmarul a durat doar 6 zile.

Ileana Ciuculete a trăit o viață grea

Era mereu fericită și binedispusă pe scenă pentru ascultătorii ei, însă puțini știu ce viață a dus artista. Ileana a avut o viață grea alături de fostul soț și cei doi băieți. Aceștia au acuzat-o în repetate rânduri că minte, după ce Ileana Cicuculete a povestit că băiatul ei, Mugurel Sfetcu, era violent și o bătea, scrie evz.ro.

În urmă cu ceva ani, copii Ilenei Ciuculete îl făceau vinovat pe Cornel Galeș pentru scandalul care a izbucnit între ei. În acea perioadă, cei doi fii ai săi, Cristi Sfetcu și Mugurel Sfetcu, au declarat că ar fi mai bine ca mama lor să uite că aceștia există.

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete şi soţul său, Cornel Galeş, au vorbit deschis despre o dramă din viaţa lor. Soţul artistei a mărturisit că tatăl său a murit în anul 2014, dar că el a aflat acest lucru abia după șase luni. Bărbatul a fost înmormântat în secret de fratele lui Cornel, Marian, care are o relaţie de 10 ani cu prezentatoarea de televiziune Ioana Maria Moldovan. Soțul artistei nu avut niciodată cuvinte de laudă la adresa Ioanei. Acesta a acuzat-o mereu că „i-a furat' fratele, dar şi că ar fi vrut să pună mâna pe averea familiei.

Ileana Ciuculete a fost una dintre cele mai apreciate cântăreaţe de muzică populară de la noi. Piesele ei sunt cunoscute de foarte mulți oameni și au fost mereu ascultate la petreceri.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Ileana Ciuculete, dar și cum arată de Crăciun, înainte să moară, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ileana Ciuculete a murit. Cântăreața suferea de ciroză hepatică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri