Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini. Medicii îi spuneau că e imposibil să rămână însărcinată: „Sasha a fost o minune”

Ileana Badiu consideră că a devenit mamă printr-o minune, după ce medicii i-au spus că este imposibil să rămână însărcinată. Actrița a pierdut opt sarcini până să îl aibă pe Sasha.

Și-a dorit mult să devină mamă și nu a fost deloc ușor să rămână însărcinată. Ileana Badiu a mărturisit că a pierdut nu mai puțin de opt sarcini până să-l aibă pe Sasha. Ea a fost și la medici în Germania să vadă ce se întâmplă, iar diagnosticul a fost unul care a speriat-o și mai rău. Acrița era anunțată că nu poate face copii, iar următorul pas pe care voia să-l facă era să adopte.

Am pierdut multe sarcini, opt mai exact. (…) Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic din aceste lucruri nu m-au doborât. (…) Sasha a fost o minune, care s-a întâmplat și s-a întâmplat într-un mod foarte mistic, aș zice. Înainte să mă căsătoresc cu Cătălin, am fost în Germania, la o mare clinică specializată pe infertilitate, unde mi s-a făcut o investigație și mi s-a dat verdictul că este imposibil. (…) Trebuia să mă obișnuiesc cu ideea că nu pot avea un copil și să mă orientez pe ce aș putea să fac, și anume să înfiez', a declarat Ileana Badiu, într-o emisiune TV.

Ileana-Badiu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Deși veștile nu erau deloc bune, după ce s-a căsătorit cu doctorul Cătălin Badiu o minune s-a produs în viața ei. Ileana Badiu a rămas însărcinată și l-a adus pe lume după multe dificultăți. Pe toată perioada sarcinii, actrița a fost ținută sub supraveghere medicală.

„Am hotărât să ne căsătorim și la nunta noastră, părintele nostru de suflet a zis foarte relaxat „o să ai un copil, fii fără nicio grijă'. După nuntă, la foarte scurt timp, am rămas însărcinată.', a mărturisit actrița.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete