Îl mai știți pe micuțul Will? Ce ocupație are de când nu mai este în lumina reflectoarelor?

Îl mai știți pe micuțul Will? Ce ocupație are de când nu mai este în lumina reflectoarelor?

Wilmark Rizzo Hernandez, în vârstă de 44 de ani, a făcut parte din juriul emisiunii „Dansez pentru tine', iar acum se ocupă de afacerea proprie care are la bază marea sa pasiune, dansul.

Acum câțiva ani, „micuțul Will' a reușit să înființeze o școală de dans unde sunt predate cursuri de dansuri latino. Pentru ca afacerea să fie una profitabilă, fostul jurat de la Pro TV a cerut ajutor financiar, participând la emisiunea Imperiul Leilor. Cel care îl va ajuta să-și împlinească visul este afaceristul Dragoș Petrescu. Acesta a acceptat planul de afaceri pe care Wilmark l-a prezentat, astfel că pentru 200.000 de euro a oferit 10 % din companie.

În urma negocierilor, acesta a obținut de la Lei o investiție în tranșe, urmărind performanța pe care o va realiza școala de dans.

„Am vrea să contribuim la creșterea acestei mișcări, a dansului în România. Cred că merită să ajutăm un antreprenor să își ducă visul mai departe', i-a spus Dragoș Petrescu.

Poveste de iubire ce durează de 20 de ani

Cât despre viața personală a lui Wilmark nu putem spune decât că este un bărbat împlinit, fericit și liniștit. Acesta a împlinit de curând 20 de ani de relație cu soția lui. Cei doi au împreună doi băieți, Loukas și Joakin.

„20 ani de iubire ❤️ și 13 de căsătoriți💍, 2 copii minunați Loukas & Joakin👨‍👩‍👦‍👦, multe plăceri și încercari care îmi confirma zilnic ca ești femei vieții mele!
Mulțumesc Nasi, Familia și prietenii care ne ați fost și sunteți alături de noi🤗❤️
🙏❤️🥳 Te iubesc Ioana!', a fost mesajul lui Wilmark postat pe rețelele de socializare.

Foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete