Idei originale de cadouri pentru mărțișor! Sigur îi vei impresiona pe cei dragi cu aceste daruri

Mai este puțin și intrăm în luna martie, așadar ar trebui să ne gândim din timp la ce cadouri vom pregăti pentru femeile dragi din viața noastră. Dacă nu ai prea multe idei, îți prezentăm câteva sugestii interesante.

Chocolissimo, unul dintre cele mai apreciate branduri de ciocolată belgiană premium din România, a pregătit o colecție inedită de cadouri din ciocolată belgiană delicioasă, ideale pentru luna femeilor. Această ciocolată se remarcă nu numai prin calitatea deosebită și gustul intens, dar și prin modelele inedite de oferit în dar.

Idei originale de cadouri pentru mărțișor

Colecția de primăvară propune combinații delicioase de figurine, telegrame din ciocolată, cutii de praline sau tablete de ciocolată pentru femeile importante din viața tuturor.

Mărțișoare dulci

Întâmpină primăvara cu mărțișoare delicioase pentru persoanele dragi. Colecția include praline sub formă de flori drăgălașe sau pantofi cu toc, bomboane cu umpluturi savuroase de fructe proaspete, dar și  chocotelegrame cu diferite urări pentru un 1 Martie delicios. Colecția din acest an este extrem de variată, astfel încât orice pofticios poate face un cadou pe măsura preferințelor sale.

Cadouri pentru mama

Pentru a oferi un 8 Martie dulce și emoționant, poți alege câteva dintre cele mai surprinzătoare produse. De la litere de ciocolată cu diferite sortimente, praline cu umpluturi delicioase la ciocolată în forma de floare și produse cosmetice, cadoul pentru mama devine unul personal, emoționant și, mai ales, dulce.

Chocotelegrame cu urări de primăvară

Pe lângă aceste cadouri simbolice, Chocolissimo oferă pasionaților de ciocolată și un produs inedit: chocotelegrama, care se poate configura pe site-ul Chocolissimo.ro. Clientii pot transmite mesaje speciale din litere de ciocolată, cu semne de punctuație și imagini imprimate pe ciocolată.

Literele din ciocolata pot fi folosite pentru a crea un mesaj personalizat, prin intermediul configuratorului de pe site. Se pot alege dimensiunea chocotelegramei, textul, tipul de ambalaj, precum si ciocolata decorativă cu simboluri de sezon si nu numai.

Foto: chocolissimo.ro

Citește și:

Ce trebuie să faci pentru ca orhideea ta să înflorească în mod constant? 3 lucruri de care trebuie să ții cont dacă ai o astfel de plantă

Cum ar trebui să bei berea în mod corect? Până acum ai turnat-o greșit în pahar

De ce este bine să bei în fiecare dimineață apă caldă cu turmeric? Organismul tău se transforma în doar câteva zile

Transformă dușul de seară într-o experiență relaxantă! Cum să faci acasă cuburi de baie efervescente aromatice din ingrediente naturale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse