Idei decorative pentru a-ți moderniza dormitorul alb

Ți-ai dorit un dormitor alb în ideea de a nu te plictisi niciodată de el, așadar l-ai amenajat după bunul plac, pereții albi, perdele de aceeași culoare și implicit ai căutat și un șifonier de culoare alb. Te-ai chinuit puțin și ai găsit și noptiere de aceeași culoare, așadar totul arată așa cum ți-ai dorit. Este stilat și aerisit, pe placul tău, dar puțin cam neprimitor, nu-i așa?

Acum trebuie să te gândești și la o pată de culoare, ceva cu care să îi dai viață dormitorului tău.

Uite câteva idei ce te vor ajuta să î-l faci mai primitor

Cu tot albul din jur cu siguranță că spațiul pare foarte mare, chiar dacă în realitate nu este așa. Să știi că prin adăugarea unei pete de culoarea nu vei schimba acest efect. Trebuie să alegi una sau două culori, în funcție de cât îți dorești să-l colorezi și să le poziționezi în câteva locuri din dormitor.

Pentru un dormitor alb poți folosi draperii de culoare gri, care să aducă ceva în plus și un tablou colorat cu gri și o altă culoare pe care o preferi.

Poți aduce culoare în dormitor și prin intermediul cuverturii pe care o ai pe pat. Alege o cuvertură colorată, veselă, pe care să o asortezi cu draperiile sau tabloul acela de deasupra patului tău.

Poți să decorezi și prin intermediul veiozelor, să alegi modele mai puțin simple, care să dea un plus dormitorului tău.

Un alt aspect unde poți adăuga culoare sunt covorașele de lângă pat, poți alege unele de culoare gri sau bej, în funcție de preferințele tale. Ambele culori sunt calde și transformă camera într-una primitoare.

Dacă ești un iubitor al plantelor, poți folosi câteva pentru a-ți decora dormitorul într-un stil foarte frumos. Plantele dau viață camerei, îți ridică buna dispoziție și sunt utile pentru sănătatea ta. Așadar o pată verde de culoare va tranforma cu siguranță camera într-una mai veselă.

Este adevărat că nimeni nu poate spune că albul este o culoare cu care vei da greș în privința amenajării,  însă uneori sunt prea banale, acele camere care se bazează pe culoarea alb în proporție de 99%.

Oglinzile, de asemenea, pot crea efecte fantastice în contrast cu pereții albi. Pentru un plus poți atașa pe rama oglinzii benzii luminoase, sau o poți decora cu leduri, efectul obținut va fi unul neașteptat.

Poți evita cu siguranță să ai un dormitor banal prin toate aceste trucuri prin care poți obține chiar niște dormitoare de excepție. 

Într-un dormitor, după pat și draperii, următoarea alegerea importantă pe care trebuie să o faci este șifonierul, trebuie să știi în primul rând cât de mare ar trebui să fie pentru a se potrivi nevoilor tale, iar apoi designul și culoarea sunt elementele importante. Pentru o alegere potrivită nevoilor tale optează pentru dressing dormitor de la Hobby Mobila.

Amenajarea casei, mobila nu trebuie să fie o problemă pentru tine, trebuie să faci aceste alegeri cu drag și mai ales cu grijă pentru a fi sigur de calitatea produselor. Pentru produse excelente din punct de vedere calitativ, dar și pe gustul tău alege Hobby Mobila.

Sursa foto: pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial