Iată cum arată mama lui Fuego: artistul i-a scris un mesaj tulburător

Mama artistului Paul-Surugiu Fuego se numește Eugenia Surugiu și a fost mereu apropiată de băiatul ei, femeia fiind văduvă după moartea soțului, tatăl lui Fuego.

Deși foarte mulți ani s-a crezut că Irina Loghin este mama artistului, probabil și datorită unei serii lungi de duete, piese și apariții pe scenele țării împreună, Eugenia Surugiu, adevărata mamă a lui Fuego, a fost motorul din spatele succesului acestuia.

În urmă cu câțiva ani, Paul Surugiu și Irina Loghin au lansat proiectul „Mama și fiul', inducând în eroare fanii acestora care au crezut ca cei doi artiști sunt rude. De fapt, cei doi au jucat două roluri prin care au câștigat iremediabil inimile publicului.

Paul Surugiu-Fuego alături de mama lui, Eugenia Surugiu

În realitate artistul are o relaţie specială cu mama lui căreia îi spune Jeni și care locuiește într-un apartament din Turda, acolo unde a copilărit micuțul Paul, după ce soțul său a murit în anul 2010.

Pentru că astăzi este ziua de naștere a mamei lui, ca-n în fiecare an, Fuego scrie pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant pentru cea care i-a dat viață:

“Azi este ziua mamei mele!
Ce mare bucurie să o știu aproape de mine, sănătoasă, cu umorul la purtător și cu sensibilitatea ei!
Nu-i sunt aproape fizic, dar sufletul meu e mereu în ochii ei, în glasul ei, în fiecare cuvânt, gând și gest!
Mama și-a pus viața în slujba mea și eu sunt cea mai puternică realizare și satisfacție a ei! A sacrificat mult, a muncit pe brânci, m-a ambiționat și m-a educat de așa manieră încât să nu sufăr prea tare în viață!
Mama este un om plin de umor, cu spirit critic și multă omenie!
Ei îi datorez totul și parcă am impresia că nu i-am mulțumit niciodată suficient pentru câte a făcut! Ii doresc tot binele posibil și să-mi fie aproape multă vreme, să mă pot bucura de ea! Va citi cu siguranță toate mesajele de la voi și va fi tare fericită!
Îți mulțumesc, scumpă mamă, că ești și că sunt! Te iubesc! La mulți ani!”

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete