Iată cum arată Daniela Gyorfi la aproape 51 de ani și… câteva operații estetice

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Se spune despre ea că este o femeie cu un suflet mare, că te ajută la nevoie dar să n-o superi că se transformă în fiară. Așa o descriu prietenii pe Daniela Gyorfi, cântăreața-curajoasă a anilor 90, astăzi vedetă TV, care anul acesta, în octombrie, va împlini… 51 de ani. 

Am văzut-o cu toții pentru prima oară la televizor în anul 1991, când urmăream cu interes Festivalul de la Mamaia. A obținut locul II deși momentul decernării premiului nu a fost văzut de telespectatori. Fix în momentul anunțului numelui ei ,Televiziunea Română introducea un calup publicitar. Aplauzele le-a primit Ovidiu Komornyk, Adrian Daminescu și Marina Florea.

Recunoaște franc că nu a avut pile, cunoștințe și relații și că norocul ei s-a numit Mirabela Dauer, aflată la masa juriului.

Cariera ei a avut urcușuri și coborâșuri, asemeni unei cardiograme. Televiziunea Română, singura pe atunci, o ocolea sau îi cenzura aparițiile.

Nici viața personală nu i-a fost ușoară: după mai multe relații eșuate, prietenii pierdute, mama părăsind-o mult prea devreme, Daniela Gyorfi s-a căsătorit cu George Tal cu care are o fetiță.

A fost supranumită Madonna din Carpați datorită stilului ei nonconformist de a se îmbrăca și de a se mișca pe scenă.

Astăzi, la aproape 51 de ani, Daniela Gyorfi este complet schimbată din cauza unor operații estetice la care vedeta a apelat în căutarea tinereții veșnice. Fizionomia ei este complet schimbată.

Foto: Facebook

Citește și:

Celine Dion, apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei Couture de la Paris

Melania Medeleanu a devenit mamă la începutul acestui an! Vedeta TV nu renunță însă la dorința de a adopta

Actoria este o taină. Interviu cu Horațiu Mălăele, despre film, teatru, viață și familie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete