Iată cum arată casa lui Kate Middleton înainte de a se căsători cu Prințul William

Casa lui Kate Middleton, Prințesă de Wales, este mobilată cu bun gust, situată într-o zonă exclusivistă, a oamenilor prosperi și a fost locuința în care surorile Middleton au locuit pe perioada facultății.

Deși apartamentul din Chelsea al Ducesei de Cambridge pălește în fața impresionantului Palat Kensington, ce are nu mai puțin de 20 de camere, locuința lui Kate Middleton nu s-a vândut nici ea ieftin.

Familia Middleton a cumpărat imobilul în anul 2002 cu 780 de mii de lire. Apartamentul cu trei dormitoare, potrivit pentru o viitoare regină a Marii Britanii, a fost scos la vânzare în luna decembrie a anului 2018.

Iată cum arată casa lui Kate Middleton înainte de a se căsători cu Prințul William

casa-lui-kate-middletomSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Unde a locuit Kate Middleton înainte de a se căsători cu Prințul William?

Apartamentul din Chelsea, în care Prințesa de Wales și sora ei, Pippa Middleton, au locuit, a fost pus la vânzare pentru nu mai puțin de 1,95 de milioane de lire.

Deși poate păli în fața reședinței cuplului regal unde locuiește acum cu Prințul William, apartamentul nu se vinde deloc ieftin! Proprietatea din Vestul Londrei, de pe Strada Vechii Biserici, are un living, trei dormitoare și o bucătărie de dimensiuni mici.

Părinții lui Kate, Michael și Carole Middleton, dețineau apartamentul pe urma căruia s-au decis să facă un profit de nu mai puțin de 1,2 milioane de lire, scria în urmă cu ceva timp The Sunday Times, citat de Mirror.

Familia Middleton nu a dezvăluit motivul pentru care au decis să vândă imobilul. Când Prințul și Prințesa de Wales s-au mutat la Palatul Kensington în 2013, după nașterea primului lor fiu, Prințul George, cererea pentru apartamentul din Chelsea a scăzut.

Nici sora lui Kate, Pippa Middleton, nu mai folosește proprietatea de când l-a cunoscut pe milionarul James Matthews. Cuplul s-a căsătorit în luna mai a anului 2017, iar, în octombrie 2018, Pippa a născut primul lor copil, un fiu, Arthur Michael William.

Cu 1,2 milioane de lire, James și Pippa și-au renovat locuința de cinci etaje din Londra. Imobilul include șase dormitoare, o sală de fitness, un cinema subteran, un lift și o cameră dedicată personalului.

Fratele mai mic al celor două, James, locuiește și lucrează în Scoția. Acesta se împarte, așadar, între reședința familiei din Berkshire și locuința sa din Scoția.

Apartamentul din Chelsea are trei etaje cu un living și trei dormitoare decorate în culori neutre, dar și vii, mobilă tradițională, precum și canapele și covoare în stil oriental.

În contrast cu livingul și dormitoarele încăpătoare, surorile Middleton au avut o bucătărie relativ mică, decorată cu mobilă de culoarea stejarului și blat din marmură neagră.

Până la acest moment, nu se știe dacă apartamentul a fost sau nu cumpărat.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Când începe „Love Island', show-ul prezentat de Alina Ceușan la PRO TV: „În căutarea dragostei'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete