Iată ce scrie în scrisoarea de adio pe care a lăsat-o Mădălina Manole

Madalina ManoleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mădălina Manole a zdruncinat, prin moartea ei prematură, o Românie întreagă. Sinuciderea artistei a fost îndelung dezbătută, substanța folosită de aceasta pentru a-și lua viața, a fost complet interzisă spre comercializare, iar astăzi, după mai bine de 10 ani de la dispariția ei fulgerătoare, o mulțime de întrebări ne bântuie, fără speranța că vom afla un răspuns la cel mai simplu: de ce? Cum a fost posibil? Iată ce scrie în adevăratul bilet de adio pe care l-a lăsat Mădălina Manole.

Citește mai jos scrisoarea integrală pe care Mădălina Manole a scris-o înainte să moară în chinuri groaznice. Se știe că Furadanul este un pesticid deosebit de periculos pentru om, chiar dacă în anii 60-70 era unul dintre cele mai folosite insecticide pentru controlul dăunătorilor.

“Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Si totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu! Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata! Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare.

Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui! Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă, vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli), şi… pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela”

Foto: Facebook

Citește și:

Cum a reacționat actorul Adrian Titieni la aflarea veștii că fosta lui soție formează un cuplu cu Alexandru Papadopol, fostul soț al Ioanei Ginghină

Vladimir, fiul cel mare al Mirelei Vaida, a împlinit 3 ani! Cum l-a sărbătorit pe micuț?

Alexandru, fratele Monicăi Anghel, este un pictor talentat: „Am făcut sute de tablouri'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete