Iată ce poți face în octombrie: cursuri și evenimente pentru cei dornici de aventuri și cunoaștere

Ai poftă să înveți lucruri noi? Vrei noutăți în viața ta? În luna octombrie Fundația Calea Victoriei vine cu o ofertă de cursuri și evenimente numai bune pentru curioșii dornici de aventuri.

Nu are cum să nu te atragă atelierul de ilustrație cu Arina Gheorghiță din care o să ieși negreșit cu o carte în brațe după cinci zile de curs. Și ce carte! De citit cu poftă la orice vârstă.

Oricând e un moment bun să discuți despre plăcerea de a mânca, despre cum poți combina ingrediente diferite pentru savoare absolută, așa că Adriana Sohodoleanu te invită la un dialog despre preferințe în materie de gust, realizări culinare ale diferitelor civilizații sau descoperiri din istoria gastronomiei, pe parcursul cursului online care începe din 12 octombrie – Introducere în istoria gustului.

Din 13 octombrie pui ordine în viața profesională și personală și înveți cum să le împaci pe amândouă la cursul online cu domnul profesor Dumitru Borțun – Cum să comunicăm eficient în viața personală și profesională. După cele cinci întâlniri o să simți cum arta comunicării îți este din ce în ce mai aproape pentru că vei primi informații valoroase care să-ți îmbunătățească metodele de a te face înțeles.

De la comunicarea la birou sau acasă trecem la plimbări virtuale în pădure cu Laura Jiga Iliescu. Poveștile pădurii, scurtă plimbare etnologică printre arbori – o suită de coversații despre păduri, arbori şi relaţia oamenilor cu natura sălbatică, aşa cum este ea exprimată în cultura folclorică.

După legende și basme despre arbori simți brusc dorința de a reveni la viața de zi cu zi? Atunci avem cursul potrivit. Tipologii umane și forme de comunicare specifice cu Alexandru Philippide, te va ajuta să-ți înțelegi mai bine modul de gândire în interacțiunea cu ceilalți și să-ți dezvolți abilitatea de a fi cât mai convingător.

Cursurilor li se adaugă și o serie de evenimente care îți vor trezi curiozitatea – Strălucire și mister: bijuterii celebre din Renaștere până la Coco Chanel, atelierul dedicat istoriei fascinante a bijuteriilor cu istoricul Monica Neațu, care va avea loc într-una dintre strălucitoarele reşedinţe Belle Époque din bulevardul Dacia nr. 15 sau Cafenele, cofetării și grădini din Bucureștiul de odinioară – o călătorie printre tot felul de delicatese – culinare și intelectuale cu Anita Sterea.

Finalul lunii e cu (ră)sunet pentru că lansăm o nouă serie de conferințe susținute de dirijorul Tiberiu Soare, de această dată, în elegantul spaţiu al galeriilor Artmark, superbul Palat Cesianu- Racoviţă: Vibrația muzicii – despre timp și muzicieni. Printre muzicienii şi muzicile pe care le vom asculta şi analiza la eveniment se numără Carlo Gesualdo (Tenebrae responsorium), Vivaldi (Anotimpurile), Bach (Grosse Messe h-Moll), Mozart, Puccini (Tosca), Enescu (Oedipe).

Informații despre celelalte cursuri din această lună sunt pe site sau pe pagina de Facebook a
Fundației Calea Victoriei.

Ce beneficii ai dacă înveți ceva nou

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber