I-a zis că vine, dar nu a mai ajuns. Cine a fost marele absent la botezul fetiței lui Smiley?

Unul dintre cele mai așteptate evenimente din această vară a avut loc weekendul trecut. După cum bine știm, Smiley și Gina Pistol și-au botezat micuța, iar alături de ei au fost familia și cei mai apropiați prieteni.

Printre cei care s-au bucurat alături de fericiții părinți au fost Speak și Ștefania, Andreea Bănică și soțul ei, Jo și Juno și Șerban Cazan. De asemenea, cel care le-a încântat și satisfăcut papilele gustative a fost Chef Cătălin Scărlătescu. Gina nu a omis să-i mulțumească pentru preparatele alese și să-l laude pentru magnificul grătar.

Cum la orice petrecere de acest gen sunt și mici dezamăgiri, nici Smiley nu a fost ocolit, astfel că o persoană foarte importantă din anturajul lui a lipsit la botezul Josephinei, deși i-a promis că va ajunge. Despre cine credeți că este vorba? Despre nimeni altul decât Alex Velea. Cei doi sunt prieteni de mai bine de un deceniu și au lucrat împreună o perioadă la studioul lui Smiley.

Artistul și partenera sa i-au invitat pe Alex Velea și pe Antonia, însă se pare că aceștia nu au ajuns la eveniment. Motivul este necunoscut, deși după ce Alex Velea și-a făcut propria casă de producție au apărut zvonuri cum că s-ar fi certat cu Smiley.

„Alex nu îi răspunde aproape niciodată la telefoane lui Smiley. Mereu spune că este obosit, că a avut treabă. Nu s-au certat, încă se înțeleg bine, dar nu mai sunt ca frații, ca înainte. Smiley a început să se distanțeze tocmai din cauza acestei atitudini a lui Alex', au declarat, acum ceva timp,surse din anturajul celor doi, pentru Impact.

Cum fum fără foc nu are cum să iasă, după această întâmplare, zvonurile ar putea fi adevărate, deoarece Alex Velea și Antonia au lipsit de la botezul Josephinei.

Pe când se năștea primul băiat al lui Alex Velea, Smiley s-a bucurat nespus de mult pentru ei și le dorea tot binele din lume.

„Sunt foarte bucuros pentru amândoi. Îmi doresc să aibă un copil frumos, talentat şi sănătos. Mi-e greu să sfătuiesc oamenii dacă nu am experienţă, dar m-am bucurat pentru el, îşi dorea foarte mult. E o mare bucurie pentru el. La un moment dat îmi doresc şi eu. Acum… nu ştiu de unde să o apuc', spunea Smiley în 2014.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete