Howie Mandel și-a dat jos pantalonii în timpul unei apariții la The Ellen DeGeneres Show

Howie Mandel a făcut show în timpul emisiunii lui Ellen DeGeneres. Comediantul în vârstă de 65 de ani, care a fost prezent în platou de zeci de ori în trecut, a apărut pentru o ultimă conversație televizată cu gazda emisiunii, acesta fiind un sezon final al transmisiunilor sale.

În timpul emisiei, juratul de la America’s Got Talent, și-a dat jos pantalonii și și-a arătat lenjeria de corp, spre amuzamentul publicului. La începutul conversației, DeGeneres a subliniat că Mandel a apărut în programul ei de mai multe ori în trecut, afirmând: „ai fost aici mai mult decât orice alt invitat pe care l-am avut vreodată la acest spectacol'.

Howie Mandel a răspuns într-o manieră tipic comică și i-a spus că de acum înainte va fi o pacoste la reședința ei.

„Asta înseamnă doar că sunt liber mai mult decât oricine altcineva … când vei termina sezonul acesta, să vin la tine acasă mai mult decât o va face altcineva', a spus el.

Actorul vocal Gremlins și-a dezvăluit adevăratele sentimente față de DeGeneres și i-a spus că îi va fi foarte dor de ea.

„Vreau să fiu serios un minut … Sunt atât de trist, încât cred că va exista un mare gol în America și la televizor la sfârșitul acestui sezon', a mai adăugat spus Howie Mandel.

Mandel a continuat să laude impactul pe care gazda emisiunii l-a avut asupra spectatorilor ei, dintre care mulți au admirat-o pentru personalitatea ei plăcută.

„Ai împărtășit atât de mult cu oamenii … Te apreciez și mă faci să zâmbesc. Și sunt sigur că ai făcut asta pentru milioane de oameni de peste tot', a spus el.

Comediantul și-a extins declarația inițială și i-a mulțumit pentru că l-a prezentat în mod proeminent în programul ei de-a lungul anilor.

„Ai împărtășit atât de multe, ești generoasp și bună și … va fi un gol imens. Nu știu ce să mai spun, dar știi, îmi place că m-ai invitat aici de 40 de ori și acest lucru a fost, întotdeauna, un punct culminant pentru săptămâna mea.'

Apoi, Mandel a înveselit starea de spirit a conversației vorbind despre produsele emisiunii și întrebând: „De unde o să-mi iau chiloții, Ellen?'

Când DeGeneres a declarat că „îi vom vinde în continuare', comediantul a precizat că „îți voi purta întotdeauna chiloții' și și-a dat jos imediat pantalonii, expunându-și posteriorul publicului, care a răspuns cu aplauze.

Howie Mandel shows off his underwear during an appearance on The Ellen ShowSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Prenumele gazdei programului a fost vizibil în special pe brâul lenjeriei. Ellen a început să râdă de acțiunile comedianului.

Cel de-al 19-lea sezon al emisiunii The Ellen DeGeneres a avut premiera luna trecută și va servi drept ultimul episod al seriei.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete