Howie Mandel și-a dat jos pantalonii în timpul unei apariții la The Ellen DeGeneres Show

Howie Mandel a făcut show în timpul emisiunii lui Ellen DeGeneres. Comediantul în vârstă de 65 de ani, care a fost prezent în platou de zeci de ori în trecut, a apărut pentru o ultimă conversație televizată cu gazda emisiunii, acesta fiind un sezon final al transmisiunilor sale.

În timpul emisiei, juratul de la America’s Got Talent, și-a dat jos pantalonii și și-a arătat lenjeria de corp, spre amuzamentul publicului. La începutul conversației, DeGeneres a subliniat că Mandel a apărut în programul ei de mai multe ori în trecut, afirmând: „ai fost aici mai mult decât orice alt invitat pe care l-am avut vreodată la acest spectacol'.

Howie Mandel a răspuns într-o manieră tipic comică și i-a spus că de acum înainte va fi o pacoste la reședința ei.

„Asta înseamnă doar că sunt liber mai mult decât oricine altcineva … când vei termina sezonul acesta, să vin la tine acasă mai mult decât o va face altcineva', a spus el.

Actorul vocal Gremlins și-a dezvăluit adevăratele sentimente față de DeGeneres și i-a spus că îi va fi foarte dor de ea.

„Vreau să fiu serios un minut … Sunt atât de trist, încât cred că va exista un mare gol în America și la televizor la sfârșitul acestui sezon', a mai adăugat spus Howie Mandel.

Mandel a continuat să laude impactul pe care gazda emisiunii l-a avut asupra spectatorilor ei, dintre care mulți au admirat-o pentru personalitatea ei plăcută.

„Ai împărtășit atât de mult cu oamenii … Te apreciez și mă faci să zâmbesc. Și sunt sigur că ai făcut asta pentru milioane de oameni de peste tot', a spus el.

Comediantul și-a extins declarația inițială și i-a mulțumit pentru că l-a prezentat în mod proeminent în programul ei de-a lungul anilor.

„Ai împărtășit atât de multe, ești generoasp și bună și … va fi un gol imens. Nu știu ce să mai spun, dar știi, îmi place că m-ai invitat aici de 40 de ori și acest lucru a fost, întotdeauna, un punct culminant pentru săptămâna mea.'

Apoi, Mandel a înveselit starea de spirit a conversației vorbind despre produsele emisiunii și întrebând: „De unde o să-mi iau chiloții, Ellen?'

Când DeGeneres a declarat că „îi vom vinde în continuare', comediantul a precizat că „îți voi purta întotdeauna chiloții' și și-a dat jos imediat pantalonii, expunându-și posteriorul publicului, care a răspuns cu aplauze.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Prenumele gazdei programului a fost vizibil în special pe brâul lenjeriei. Ellen a început să râdă de acțiunile comedianului.

Cel de-al 19-lea sezon al emisiunii The Ellen DeGeneres a avut premiera luna trecută și va servi drept ultimul episod al seriei.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete