Hotelul Andreei Bănică din Eforie Nord își așteaptă clienții. Cât costă o noapte de cazare

Andreea Bănică e una dintre cele mai cunoscute cântărețe, însă pe lângă activitatea ei în industria muzicală, ea a investit și în imobiliare. Alături de Lucian Mitrea, soțul ei, artista are un hotel la mare, care s-a dovedit a fi un adevărat succes.

Anul trecut, Andreea Bănică și-a deschis hotelul. Acesta „se află la câțiva pași de Plaja Debarcader și pune la dispoziție o grădină, o terasă și o recepție deschisă nonstop. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit. Unitățile de cazare sunt dotate cu climatizare și includ o chicinetă complet utilată, un televizor cu ecran plat și o baie proprie cu duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. Oaspeții au la dispoziție de asemenea un frigider, un cuptor și cuptor cu microunde, precum și o cafetieră și un ibric electric', scrie pe un site de rezervări online.

Despre afacere, Lucian Mitrea a dezvăluit acum că merge foarte bine: „Cazările merg foarte bine. Noi avem și contracte cu niște agenții puternice. Din punctul mereu de vedere, sezonul este foarte bun. Momentan, hotelul nu este foarte ocupat, dar din luna iulie va fi full. Și anul trecut a mers extraordinar de bine. Hotelul este într-o poziție bună, este nou, lumea își dorește să vină, dar nu pot fi eu un reper pentru ceilalți operatori turistici. Nu pot avea o părere despre sezon la modul general, dar pot avea o părere despre sezon în privința noastră.', a declarat Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică, pentru Playtech Știri.

„Toată vara suntem la mare. Andreea mai pleacă în weekend-uri la concerte, iar copiii rămân cu mine. Chiar m-a sunat fiul meu, astăzi, nerăbdător să plecăm la mare. Acum suntem în București, pentru că mai am ceva de rezolvat aici.

Am și altele de care mă ocup: construcții, case de predat. Afacerile sunt afaceri, copiii sunt copii, dar sunt și cei mai importanți.', a adăugat el.

SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Întrebat despre prețul unei nopți de cazare, Lucian Mitrea a dezvăluit. „Prețul se poate ridica și la 1.500 de lei pe noapte, dar asta este în funcție de sezon.'.

Andreea Bănică a fost criticată că nu primește animale la hotelul din Eforie Nord: „Vor simți că intră într-o cocină'

Andreea Bănică a fost criticată că nu primește animale de companie în hotelul pe care l-a deschis în vara anului trecut în Eforie Nord. Artista a răbufnit în urma acuzațiilor.

„Pentru cele 2-3 doamne lezate de faptul că nu primim animale de companie în hotel, las aici explicața logică, cuvânt cu cuvânt, pe înțelesul «polițiștilor» din celebrele bancuri. Dacă un câine micționează în camera unui hotel, următorul câine își va marca și el teritoriul și tot așa se va crea un precedent. Automat, oamenii care vor veni la hotel vor simți că intră într-o cocină, nu într-un hotel de oameni civilizați, indiferent de cât s-ar curăța după animale’, a explicat Andreea Bănică, pe InstaStory, relatează Libertatea.

Ea îi îndeamnă pe cei care au animale să le lase îngrija apropiaților sau să-i ducă la un hotel special atunci când pleacă în vacanță. Andreea Bănică a povestit că și ea are un câine și știe cât de greu este să îl ia după ea în concediu.

„Există hoteluri speciale pentru cei care vor să își lase animalele în siguranță când pleacă în concedii la rude sau prieteni. De când îl am pe Noah, nu l-am mai luat pe Nino cu noi în concedii, l-am lăsat în grija mamei lui Lucian. În momentul de față, cățelul meu bătrânel (14 ani) face pipi unde apucă și știu exact ce vorbesc’, a mai adăugat cântăreața.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete