Hot 2008 – Calendarul iubirii

Uncategorized
Hot 2008 – Calendarul iubirii

Cum vei iubi in 2008? Poate ceva mai stabil decat in anul care tocmai s-a incheiat, dar nu mai putin pasional. Pe unele dintre noi anul acesta le asteapta intalniri noi si pline de surprize.

Din punct de vedere astrologic, 2007 a fost un an relational intens si dificil. Jocul complicat in care au fost antrenate planetele Venus si Saturn, cu asistenta confuza si amagitoare a lui Neptun, a facut din anul 2007 o perioada de testare, greutati, analiza si alegeri pentru multe perechi.

Cuplurile solide au rezistat, cele cu tare vechi sau adanci s-au destramat. Multi oameni au realizat, cu un pret adesea destul de mare, ce doresc de la o relatie, ce asteptari au de la partener, ce anume sunt sau nu sunt in stare sa-i ofere acestuia.

Cum va fi 2008? Cu siguranta mai linistit si mai stabil. Vor mai fi framantari, disensiuni si reglari de conturi, dar intervalele cu dificultati vor fi rare si scurte si, cu certitudine, mai putine cupluri vor trece prin clipe de cumpana.

Daca vrei sa stii cum stai cu dragostea in 2008, citeste Calendarul Venusian si o prognoza succinta pentru fiecare semn zodiacal in parte.

Calendarul lui Venus – tendinte generale
Calendarul venusian descrie climatul amoros general al anului. Este structurat pe 14 intervale, in functie de tranzitele planetei Venus prin semnele zodiacale.

24.01-17.02 – Venus in Capricorn: noroc, expansiune si oportunitati
Scapata dintr-o inclestare cu Pluto, Venus gaseste la intrarea in Capricorn poarta spre libertate. Cat timp este aici, face doar aspecte planetare bune, dintre care unul de-a dreptul fericit: conjunctia cu Jupiter! Influentele ei se resimt intre 24 ianuarie si 10 februarie. Aduce iubiri norocoase, lipsite de griji, insotite de distractii si buna dispozitie. Conjunctia este sprijinita de un trigon al lui Saturn (trainicie, sentimente serioase) si de un sextil al lui Uranus (surprize placute, intalniri si legaturi neasteptate). Perioada 10-17 februarie este neutra si calma.

18.02-12.03 – Venus in Varsator: romantism, iluzie si framantari
Venus in Varsator este cerebrala, nonconformista, iar in cuplu pune pret mai mult pe experiment, comunicare si prietenie. Situatia se schimba insa intre 1 si 12 martie, cand intra in conjunctie cu Neptun. Configuratia favorizeaza sensibilitatea si trairile romantice, dar predispune la iluzie si emotii inselatoare. Perioada trebuie privita cu prudenta, cu atat mai mult cu cat avem in paralel o exploziva opozitie Marte-Pluto care, desi nu este direct legata de dragoste, poate afecta viata amoroasa prin tumultul si tendintele ei distructive.

13.03-05.04 – Venus in Pesti: obstacole, avant si surprize
Pana in jur de 20 martie Venus este prinsa la mijloc intre restrictiile opozitiei cu Saturn si pasiunea trigonului cu Marte. Iubirea intampina obstacole, dar are forta de a le depasi. Dupa 20, incepe sa se manifeste o veritabila euforie a expansiunii si schimbarii – Venus face mai intai o conjunctie cu Mercur (pe 25), iar apoi se apropie de conjunctia cu Uranus si de sextilul cu Jupiter, care ambele se perfecteaza pe 29 martie. Efectele se simt intre 20 martie si 5 aprilie, perioada presarata cu surprize si schimbari benefice.

06.04-30.04 – Venus in Berbec: pasiuni greu de strunit
Venus nu se simte in largul ei in Berbec anul asta. O necajesc pe rand Pluto, Marte si Jupiter. Sau, mai bine zis, o zgandaresc, caci toti sunt pusi pe artag. Si fiindca Venus in Berbec nu are multa rabdare si nici nu debordeaza de diplomatie, se pare ca va fi rost de ceva zgomote si furii- Pe de alta parte, aspectele planetelor mentionate au capacitatea de a o stimula pe Venus sa faca dovada intregii ei forte pasionale. Indeamna la aventura si la gesturi necugetate, pline de satisfactii, dar- si de riscuri!

01.05-24.05 – Venus in Taur: senzualitate, multumire si stabilitate
O perioada amoroasa stabila si confortabila. Poate putin cam prea potolita- Venus in Taur este foarte senzuala, dar cam conservatoare. Aspectele pe care le primeste de la Jupiter, Saturn si Uranus o indeamna o data in plus sa construiasca si sa consolideze. Totul pare asezat, tihnit si sub control. Un interval excelent pentru intarirea relatiilor de cuplu, pentru oficializari sau proiecte comune. Si- blagoslovit cu o viata erotica plina de consistenta!

18.06-12.07 – Venus in Rac: siguranta versus aventura si innoire
Venus in Rac este foarte romantica si receptiva. Este sensibila la orice schimbare de mediu si nu primeste cu bucurie schimbarile neanuntate. Ca sa infloreasca, are nevoie de siguranta si intimitate. Intra in Rac putin rascolita de opozitia cu Pluto, dar Saturn o ajuta intre 18 si 25 sa-si recapete stapanirea de sine si stabilitatea pe care o doreste. Dupa 25 opozitia lui Jupiter ii exacerbeaza simturile si ii amplifica dorintele, o indeamna sa exagereze si sa riste in cautarea fericirii. Pe acest fond, dupa 1 iulie incurajarile lui Uranus pot conduce la schimbari de pozitie si innoiri (pozitive, sa speram).

25.05-17.06 – Venus in Gemeni: inconsecventa si adaptabilitate
Interval cu un coeficient marit de instabilitate. Bogat in evenimente, dar de natura amestecata. Venus intra pe rand in contact, cand prietenos, cand advers, cu Saturn, Marte, Soare, Neptun, Uranus si Pluto. Ocaziile fericite alterneaza cu blocajele, iar sentimentalismul, cu pasiunea sau raceala afectiva.
In plus, sunt posibile evenimente neasteptate, care aduc rasturnari de situatie. Marele avantaj este ca Venus in Gemeni este adaptabila si-si pierde greu simtul umorului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din