Horoscopul săptămânii realizat de Urania

Horoscopul săptămânii realizat de Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 21 – 27 august 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

Berbec

Oricât de justificate ar fi unele dintre reacțiile lor, este bine ca Berbecii să rămână raționali și să-și păstreze umorul altfel riscă o escaladare inutilă a unui conflict care, la o analiză atentă, nici nu se bazează pe chestiuni de viață și activitate de nerezolvat.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 21 – 27 august 2021

Taur

Tulburări interioare provocate de impactul pe care îl vor avea asupra conștiinței Taurilor evenimentele din planul profesional, social sau politic la care vor participa și care le vor pune probleme de etică, de metodă dar și de cunoaștere pentru că, în focul luptei', aceștia vor sesiza aspecte ce vor trăda trăsăturile de caracter ale colegilor sau ale superiorilor de care nativii nu au avut habar și care nu le vor face o impresie bună, șubrezindu-le încrederea în aceia.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 21 – 27 august 2021

Gemeni

Răstimp al unor interogații interioare cu privire la actualul lor statut sau la legitimitatea unor planuri mai îndrăznețe pentru care fac efortul să le pună în aplicare. Contextul va fi trăit cu intensitate sporită din cauza fazei de Lună Plină în Vărsător, produse cu numai câteva ore înainte ca Soarele să părăsească zodia Leului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 21 – 27 august 2021

Rac

Întrebări și lămuriri cu privire la chestiuni de ordin administrativ ori efort de adaptare la condițiile de viață ale unor priorități ce țin de studiu, învățătură, nevoia de a susține niște examene, de a se perfecționa profesional; perioadă bună pentru acumularea de cunoștințe teoretice și de deprinderi practice sporită și ajutată în chip esențial, din 23 august, de către Soare, care va intra în zodia Fecioarei, pe care o va tranzita până pe 22 septembrie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 21 – 27 august 2021

Leu

Ar trebui evitate întâlnirile și abordarea subiectelor despre care se presupune că ar putea degenera rapid, prin replici, provocări și acuzații, în conflicte deschise; din dorința de a convinge, de a intimida sau de a se apăra și a demonta acuzațiile celor cu care se confruntă, nativii ar putea să spună lucruri pe care le gândeau și înainte dar pe care nu le rosteau cu voce tare ori să invoce fapte care să dezvăluie un adevăr ascuns.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 21 – 27 august 2021

Fecioara

Posibile situații speciale care se vor reflecta la locul de muncă, direct sau indirect, asupra regimului de viață profesională și/sau salarială al nativilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 21 – 27 august 2021

Balanța

Sentimentele răscolite vor crea un amestec între ceea ce vor și ceea ce își doresc. Deși, cei născuți în Balanță cultivă relațiile sentimentale delicate, elegante, blânde, frumoase, de data aceasta, sub impulsul tulburător al Lunii Pline în Vărsător, din 22 august, lucrurile ar putea lua o turnură specială.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 21 – 27 august 2021

Scorpion

Posibile evenimente care tulbură liniștea familiei și care au altă sursă decât relația interumană a nativului cu părinții (accident, criză financiară, urgență medicală, impas profesional). Nu sunt excluse situațiile importante, care vor antrena schimbări semnificative în viața profesională sau în statutul social al nativilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 21 – 27 august 2021

Săgetător

Nu sunt excluse schimbările bruște de opțiune profesională (renunțarea la un profil universitar sau abordarea unei pregătiri de specialitate într-o direcție nouă, mai promițătoare, pentru cei maturi).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 21 – 27 august 2021

Capricorn

În ziua de 21 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 19 ianuarie 2022, va crea ipostaze în viața afectivă care îi vor pune pe gânduri de Capricorni. Relațiile părinților cu copiii vor fi abrupte, când mai stabile, când mai deteriorate, dar niciodată mulțumitoare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 21 – 27 august 2021

Vărsător

La începutul zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei, pe care o va tranzita până pe 22 septembrie; în acest răstimp, el se va plasa, de-a dreptul strategic, în cazul celor care au litigii sau pricini' materiale nerezolvate, în casa a VIII-a. El le va da răbdare, metodă, o înțelegere corectă a situației, o evaluare realistă a inițiativelor și propunerilor care li se vor face.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 21 – 27 august 2021

Pești

La începutul zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei, pe care o va tranzita până pe 22 septembrie, și se va plasa în sectorul relațiilor parteneriale, ceea ce va fi în avantajul Peștilor care vor deveni mai obiectivi, mai puțin impresionabili, mai pragmatici în toate tipurile de relații, mai ales în cele care presupun un interes sau un avantaj personal ce trebuie apărat.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 21 – 27 august 2021

Foto: arhiva Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop