Horoscopul săptămânii realizat de Urania

Horoscopul săptămânii realizat de Urania: activitate importantă a Lunii, se iau decizii legate de carieră și se clarifică probleme din cuplu.

BERBEC

Berbecii vor trebui să adopte o atitudine serioasă, responsabilă și onestă față de provocările sau situațiile complicate care se vor ivi în spațiul public ori în mediul lor profesional obișnuit.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

TAUR

Risc de păcăleli, de strategii nedemne și de descoperiri neplăcute care aruncă o nemulțumire justificată față de cei cu care nativul este obligat să colaboreze. Context plin de capcane și de riscuri în cazul unor reclamații, anchete, depoziții sau procese.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

GEMENI

Pe 6 noiembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate sectorul sănătății de fiecare zi, context în care va accentua stările interioare dizarmonice legate, provocate sau manifestate în cadrul relațiilor de muncă sau în legătură cu desfășurarea unei activități profesionale curente.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

RAC

Nesiguranță interioară legată de evoluția greu de înțeles ca motivație a relațiilor de muncă, a unei activități retribuite sau a stilului instituției înseși în care nativii își desfășoară viața profesională.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

LEU

Pe 6 noiembrie, imediat după miezul nopții, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate sectorul relațiilor de familie și al treburilor casnice. Acestea vor fi supuse unui stres, nativii devenind deseori refractari și necooperanți.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

FECIOARA

Fecioarele vor da replici sarcastice, vor da dovadă de un umor usturător, vor alimenta controverse și vor dori să demonstreze că au dreptate în speranța că astfel își vor lua revanșa sau îi vor pune pe unii „la locul lor'.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

BALANȚĂ

Informații incerte, vești pe care nu trebuie pusă mare bază, dialoguri superficiale, promisiuni exagerate care nu pot fi onorate, deplasări asociate cu nereguli, dificultăți sau mici eșecuri (instituția solicitată nu lucrează în acea zi, persoana căutată lipsește din oraș, obiectul pe care nativii intenționau să-l achiziționeze s-a vândut ori prezintă defecte care nu-l mai fac vandabil).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

SCORPION

Peisajul astral este foarte riscant în această ultimă ipostază, așa încât nativii ar trebui să răspundă doar la întrebările politicoase, cât mai scurt și la obiect, să renunțe la glume, ironii, aluzii și alte tactici care nu-i vor pune într-o lumină favorabilă și prin intermediul cărora nu vor rezolva tema care îi preocupă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

SĂGETĂTOR

Risc de reacții disproporționate, de răstălmăcire, de enervare și de luare a unor decizii pripite în privința persoanelor cu care Săgetătorii vor intra în dispută.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

CAPRICORN

Posibilă surpriză de natură financiară (fiscală, salarială). O chestiune bănească se conturează în chip urgent și bizar ca împrejurare declanșatoare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

VĂRSĂTOR

Insinuările, „răutățile prietenești', criticile, mai mult sau mai puțin colegiale, comentariile dezavantajoase vor reprezenta un potențial periculos pentru orice persoană publică născută în Vărsător.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

PEȘTI

Chiar dacă se vor afla în situații delicate, nativii vor reuși să restabilească adevărul sau să lase celor din jur impresia că sunt credibili și demni de încredere.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 6 – 12 noiembrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop