Horoscopul săptămânii realizat de Urania

Horoscopul săptămânii realizat de Urania: Soarele intră în zodia Scorpionului

BERBEC

Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 22 noiembrie, va străbate sectorul beneficiilor materiale născute din relația nativului cu alte persoane sau cu diferite instituții; tranzitul va pune în discuție unul sau mai multe motive de dispută pe fondul unor decizii sau inițiative de nedreptate (prejudiciu, abuz, încălcare a legii, conduită incorectă, acțiune nedemnă) care le-ar permite acelora să obțină un câștig din ceea ce de drept i se cuvine nativului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 23 – 29 octombrie 2021

TAUR

Pe 23 octombrie dimineața, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 22 noiembrie, va străbate sectorul relațiilor parteneriale, introducând note șubrede de neîncredere ori sentimente de nemulțumire, gelozie sau invidie care pot afecta relațiile între soți sau partenerii de proiect.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 23 – 29 octombrie 2021

GEMENI

Perioadă resimțită de către unele persoane ca fiind „alunecoasă', instabilă, nefavorabilă deciziilor majore, pe termen lung, din cauza schimbării rapide de peisaj social, financiar sau chiar personal.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 23 – 29 octombrie 2021

RAC

Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 22 noiembrie, va intensifica trăirile în plan sentimental. Emoțiile vor fi mai profunde, iar impulsurile mai puternice. Poveștile de dragoste se vor colora cu patos și răscoliri ale amintirilor care îi pot face pe nativi exigenți, geloși sau posesivi în relațiile cu cei dragi (inclusiv cu copiii lor).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 23 – 29 octombrie 2021

LEU

Nativii vor avea impresia că nu se mai integrează firesc și motivat într-un grup, alteori că dialogurile și întrevederile sau cooperarea cu prietenii nu sunt convingătoare și nici eficiente: delăsare, neseriozitate, indiferență, superficialitate, incompetență. Situația li se va părea unora dintre Lei scăpată de sub control, de unde și dorința lor de a pune lucrurile la punct.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 23 – 29 octombrie 2021

FECIOARA

Între 25 octombrie, după ora 23:00, și 28 octombrie la prânz, retrageri discrete dintr-o relație de prietenie care pare să se deterioreze. Între 28 octombrie, după ora 12:08, și 29 octombrie, influență astrală asupra axei cardio-vasculare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 23 – 29 octombrie 2021

BALANȚA

Între 28 octombrie, după ora 12:08, și 29 octombrie, Balanțele vor deveni riguroase în domeniile „soft' ale existenței: dorințe, vise, impresii, sentimente, emoții, de parcă ar dori să „fixeze clipa' printr-un gest fără echivoc – declarație, decizie sau surpriză făcută celor dragi.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 23 – 29 octombrie 2021

SCORPION

Atenție la gândurile care le vor trece prin minte, la raționamentele care se vor desfășura în mintea lor și care ar putea să reprezinte sugestia unei descoperiri utile lor. Între 28 octombrie, după ora 12:08, și 29 octombrie, contextul astral le va permite unora dintre nativi să fie puternici, autoritari, să facă față stresului, riscului sau misiunilor majore în plan profesional sau social.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 23 – 29 octombrie 2021

SĂGETĂTOR

Avem de-a face cu o triplă armonie: o casă a tainelor, într-un semn care aruncă văluri, umbre și cețuri peste evenimentele care s-au petrecut, alimentând nedumeririle, enigmele și tranzitul Soarelui care le va activa, le va intensifica și-i va provoca pe nativi să se ocupe de ele pentru a se lămuri, pentru a se liniști ori pentru a înțelege mai bine trecutul, prin descoperirea verigii lipsă dintr-o ecuație existențială.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 23 – 29 octombrie 2021

CAPRICORN

Posibile enervări și (mici) necazuri în regimul muncii (conflicte, dispute, nereguli, explicații și comentarii critice care nu fac plăcere și care nu au o bază reală, ci sunt mai mult speculații). Între 25 octombrie, după ora 23:00, și 28 octombrie la prânz, relațiile parteneriale nu vor permite vreun progres, vreo armonie sau vreo împăcare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 23 – 29 octombrie 2021

VĂRSĂTOR

Între 23 octombrie, după ora 10:58, și sfârșitul zilei de 25 octombrie, univers afectiv pus la încercare de nesiguranță, de îndoieli, de concluziile false bazate pe impresii superficiale sau pe informațiile incorecte.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 23 – 29 octombrie 2021

PEȘTI

Între 25 octombrie, după ora 23:00, și 28 octombrie la prânz, sentimente trăite cu mare intensitate, ceea ce nativilor nu o să le displacă, dar care le vor concentra atenția pe trăiri, suspine și dorințe greu de pus în practică în aceste momente complicate sau îi vor obliga să dea curs unei intenții de viață personală și profesională care necesită abandonul confortului interior și exterior.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 23 – 29 octombrie 2021

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop