Horoscopul săptămânii realizat de Urania

Horoscopul săptămânii realizat de Urania: Luna Plină în Berbec, află ultimele previziuni astrale:

BERBEC

Nativii se vor afla în situația de a închide un circuit de evenimente și decizii și a deschide altul, până în toamna anului 2022, pe baza provocărilor și a determinărilor astrale, legate de casa I a personalității lor, deci de evoluția personală și de condiția fizică și psihică a celor născuți în Berbec.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 16 – 22 octombrie 2021

TAUR

Luna Plină în opoziție cu Marte din Balanță își va exercita influența asupra funcțiilor cerebrale și asupra sistemului renal/urinar. În ziua de 20 octombrie, atât Jupiter, cât și Saturn vor reveni la mișcarea directă. Ambele planete își vor găsi cadența obișnuită și își vor valorifica potențialul.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 16 – 22 octombrie 2021

GEMENI

Între 21 și 22 octombrie, stare interioară echilibrată, stabilitate emoțională; nativii vor face efortul să rămână calmi și să aibă reacțiile adecvate în cazul surprizelor care se conturează.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 16 – 22 octombrie 2021

RAC

Între 21 și 22 octombrie, tendința sau dorința de a consolida o relație de prietenie, dar și posibile tulburări ale încrederii nativului într-un apropiat.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 16 – 22 octombrie 2021

LEU

Tensiunea momentului se va datora, mai întâi, influxurilor Lunii Pline în Berbec din 20 octombrie, care se va răsfrânge asupra întregii perioade analizate și, în al doilea rând, opoziției acesteia cu Mare, în tranzit prin Balanță, ceea ce va configura o axă a comunicării și a schimbului de idei, informații și comandamente destul de încărcată ori de conflictuală.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 16 – 22 octombrie 2021

FECIOARA

Între 21 și 22 octombrie, unele Fecioare ar putea fi nevoite să coboare cu picioarele pe pământ' și să se dedice soluțiilor rapide, practice, concrete în chestiuni de educație, de bun plasament profesional sau social.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 16 – 22 octombrie 2021

BALANȚĂ

Între 18 octombrie, după ora 13:04, și sfârșitul zilei de 20 octombrie, relațiile parteneriale, negocierile, procesele, confruntările drastice de opinie (conflicte, certuri, acuzații) se vor intensifica, în chip dezagreabil, pe fondul Lunii Pline în Berbec din 20 octombrie, care va influența acest sector.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 16 – 22 octombrie 2021

SCORPION

Între 21 și 22 octombrie, unul dintre partenerii Scorpionului se va crampona de un statut, de un avantaj, de o miză; moment al ambițiilor personale reflectate în tipul de conviețuire sau de cooperare al nativilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 16 – 22 octombrie 2021

SĂGETĂTOR

Luna Plină se va afla atunci în opoziție cu Marte, în tranzit prin casa relațiilor de prietenie; aici, situația pare să se tulbure: bunele obiceiuri pot fi abandonate, iar comportamentul brutal, nepoliticos s-ar putea desfășura nestingherit de autocontrolul nativilor, iar dezechilibrul unui dialog pe teme serioase poate amenința chiar destabilizarea preocupărilor comune, altele decât cele pur distractive (vizite, petreceri, jocuri și vacanțe).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 16 – 22 octombrie 2021

CAPRICORN

Între 18 octombrie, după ora 13:04, și sfârșitul zilei de 20 octombrie, viața de familie și treburile domestice se vor desfășura sub influența Lunii Pline în Berbec din 20 octombrie, care va genera tulburări.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 16 – 22 octombrie 2021

VĂRSĂTOR

Între 18 octombrie, după ora 13:04, și sfârșitul zilei de 20 octombrie, sectorul comunicării pare dinamic, dar totodată riscant: o notă conflictuală se va instaura, în acest răstimp, din cauza Lunii Pline în Berbec din 20 octombrie, care va ridica nivelul de stres al disputelor verbale mai vechi reactualizate. Nativii pot avea reacții necenzurate de intoleranță, ripostând vehement, în funcție de tema și importanța ei, pusă în discuție.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 16 – 22 octombrie 2021

PEȘTI

Între 18 octombrie, după ora 13:04, și sfârșitul zilei de 20 octombrie, sectorul banilor va fi în prim-planul atenției acestor nativi pe fondul solicitării astrale intense exercitate de Luna Plină în Berbec din 20 octombrie, care se va plasa în casa banilor obținuți din muncă proprie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 16 – 22 octombrie 2021

Foto: arhiva Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop