Horoscopul săptămânii realizat de Urania

Horoscopul săptămânii realizat de Urania: probleme financiare pentru aceste zodii

BERBEC

În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă, astfel că, deși relația dintre planetă și zodia pe care o traversează este una furtunoasă, nativii vor putea înțelege ce se întâmplă în relațiile lor de prietenie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

TAUR

Nemulțumire a nativului față de felul în care evoluează un dialog, o negociere, o întâlnire de împăcare, o secvență la tribunal sau în relația cu o instituție a statului care aplică legea.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

GEMENI

Ipostaze dezagreabile la locul de muncă (refuzuri, observații, certuri, comentarii și critici adresate lor care vor intra în planul de șicane și subminări ale unor colegi).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

RAC

Atenție pentru cei care în urma unor accidente, operații sau afecțiuni prezintă sensibilități ale aparatului locomotor. Activitatea profesională curentă va fi susținută de planeta Venus, dar va fi șubrezită de influxurile Lunii Negre, care poate diminua orice ipostază favorabilă, orice șansă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

LEU

Nota generală va fi una pozitivă, nativii fiind dispuși să se lase cuceriți de tot felul de oferte și provocări, doar că plăcerile, ca și interesul lor, vor fi de scurtă durată, Leii plictisindu-se repede și dorind mereu altceva.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

FECIOARA

Atenție la jocul interesant, uneori profitabil, care se construiește în aceste zile pe direcția muncă/bani. Nu orice ofertă e de luat în seamă, dar nici o analiză temeinică de estimare a viitorului lor la actualul loc de muncă nu strică pentru a ști la ce să se aștepte și de ce, la un moment dat, să accepte ideea unei schimbări.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

BALANȚĂ

În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă, marcând, în mod mai puțin confuz, o serie de principii și direcții de evoluție ale unei relații afective, deși jocul între surpriză, între disponibilitatea interioară și condițiile exterioare va fi mai clar afișat ca realitate complicată între gând și faptă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

SCORPION

Nativii își vor face calcule optimiste, dar deloc realiste cu privire la viitoarele câștiguri sau la eventualele soluții care le-ar putea limpezi o stare materială nesigură. Ba mai mult, unele ipostaze, care s-au conturat favorabil lor în ultima vreme, se pot da peste cap' în ultima clipă, prin acțiunea destabilizantă a Lunii Negre care operează pe axa celor două case ale banilor și câștigurilor materiale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

SĂGETĂTOR

Venus va chema tot felul de șanse care se pot manifesta prin mici evenimente cotidiene, care le pot face plăcere ori care pot fi catalogate drept noroc și ajutor nesperat. În relațiile parteneriale, aceștia se vor purta corect, principial, dând dovadă de generozitate și eleganță.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

CAPRICORN

În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va opera categoric asupra casei banilor, trasând clar culoarea în care posibilitatea sau imposibilitatea de a face bani' ori de a găsi soluții nu va mai fi ambiguă, confuză și greu de înțeles.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

VĂRSĂTOR

În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă, ceea ce pentru Vărsători, care îl suportă' în casa I a cerului lor de naștere, acest parcurs poate să însemne revenirea la o etapă prin care au apucat să treacă la începutul acestui an și care i-a introdus într-un proces de revizuiri de sine și transformări ale modului de a gândi și acționa.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

PEȘTI

Între 11 octombrie, după ora 20:15, și sfârșitul zilei de 13 octombrie, relații de prietenie rezervate, prudente, care evoluează pe direcția deja cunoscută nativilor de peste doi ani, doar că acum, sectorul Capricornului care controlează casa prieteniei nu mai este la fel de solicitat, acolo aflându-se în tranzit doar planeta Pluton.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 9 – 15 octombrie 2021

Foto: Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop