Horoscopul săptămânii: predicțiile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Horoscop Urania săptămânal. Nu este una din săptămânile reușite ale lunii august. Vom avea încleștări astrale între Soare, Uranus și Saturn.

BERBEC

Vești care indispun, dialoguri anapoda, informații inexacte, confuze sau destabilizatoare cărora nu trebuie să li se dea credit pentru că ele vor conține un procent important de dezinformare, de rea-credință sau de manipulare. Risc de evaluări greșite și de decizii neinspirate luate la mânie sau sub impresia momentului care nu va fi un sfetnic bun.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

TAUR

Situații cu un grad ridicat de dificultate atât în luarea deciziilor, cât și în înțelegerea corectă a direcției evenimentelor, ceea ce îi va conduce pe nativi în luarea unor hotărâri sub impulsul de moment sau pe fondul cedării rezistenței interioare (obosesc, se plictisesc de respectiva confruntare și, mai ales, se sperie de consecințele unor ipostaze pe care nu le pot controla)
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

GEMENI

Neliniște și susceptibilitate accentuată, mai ales din cauza confruntării puternice dintre Soare, Saturn și Uranus, care se vor manifesta cu accente speciale pe 1 și 2 august și apoi pe 6 august.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

RAC

Între 2 august, după ora 11:47, și începutul zilei de 5 august, multă instabilitate în evoluția stării de sănătate; astfel, fără a fi vorba de riscuri sau disfuncții, nativii vor sesiza cum, de-a lungul acestor zile, vor fi în formă, energici și binedispuși, când se vor simți toropiți și fără chef sau instabili în dorințele lor care se vor schimba de la un moment la altul.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

LEU

Momentul nu e confortabil din punct de vedere astral și nici prea ușor de controlat, astfel că, pe fondul confruntării puternice între Soare, Saturn și Uranus, pe 1 și 2 august și apoi pe 6 august, se poate vorbi de stres relațional, de preocupări majore, de angajări personale imprudente, de declanșarea unor ostilități sau de ridicarea gradului de conflict existent în așa fel încât o colaborare sau o asociere să nu se mai poată desfășura normal, ci cu tensiuni, cu reproșuri, cu stres.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

FECIOARA

Chiar dacă nativii ar dori să se afirme, chiar dacă le va face plăcere să fie în mijlocul evenimentelor și să se remarce prin inițiative interesante, totuși, din punct de vedere astral, contextul este cam alunecos': risc de derapaje lingvistice, de formulări sau afirmații neinspirate, de nesiguranță după cum cei tineri pot să-și dezvăluie o carență în pregătirea profesională, ceea ce, evident, nu va fi în avantajul lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

BALANȚA

Nativii se vor concentra, vor încerca să găsească și cele mai bune variante, dar în cele din urmă nu vor fi convinși că tot ceea ce vor propune este maximum din ceea ce s-ar putea face și asta pentru că în demersurile lor nu au primit susținerea și înțelegerea necesare din partea colegilor, a colaboratorilor, a superiorilor. Întreaga săptămână va sta sub semnul unor întâlniri cu persoane importante pentru viața și cariera lor, cu care vor avea dialoguri esențiale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

SCORPION

Moment important: deși vor fi drastic puși la încercare, unii dintre nativi vor putea progresa, ar putea învinge ori și-ar putea consolida poziția într-o ierarhie de valori umane. Între 2 august, după ora 11:47, și începutul zilei de 5 august, posibil necaz material: pierdere, înșelătorie, evaluare greșită, decizie nechibzuită de a cheltui sau cumpăra un obiect defect sau de a intra, fără să-și dea seama, într-o combinație' financiară incorectă; nu tranzacționați nimic în această perioadă: cuvintele vor fi menite să-i înșele pe nativi.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

SĂGETĂTOR

E rost de păcăleală, dar ea poate fi evitată dacă nativii nu se lasă entuziasmați cu una, cu două de o propunere, nu se lasă fascinați de o persoană plină de șarm. De obicei, aceste păcăleli se realizează prin abaterea atenției nativilor, prin flatarea sau lingușirea lor. Relațiile parteneriale care s-au bazat de-a lungul timpului pe acest procedeu se vor dezvălui, este adevărat, într-un chip neplăcut; de aceea, este bine ca Săgetătorii să nu cadă în aceeași greșeală.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

CAPRICORN

Aici se pot petrece tot felul de evenimente născute dintr-o tulburare sufletească, din neînțelegeri mai vechi reactualizate sau din incapacitatea unuia ori a altuia dintre cei implicați să le mai suporte. Contextul este însă valabil și în cazul relațiilor între părinți și copii, iar aici nota generală nu va fi de supărare sau de enervare, ci de confruntare destul de brutală, categorică, mai ales dacă respectivii copii sunt adolescenți sau tineri.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

VĂRSĂTOR

Între 2 august, după ora 11:47, și începutul zilei de 5 august, viața sentimentală este volatilă, instabilă, neserioasă și riscantă. Unora le place riscul, e bine și așa!, dar consecințele acestora vor fi neplăcute. Vărsătorii, în dorința lor de nou, de cucerire, de cunoaștere, de experiențe palpitante de viață, nu vor refuza nimic din ceea ce li se oferă, iar unele atașamente vor fi până la urmă asociate cu dezamăgire, cu constatarea că au pierdut timpul, răbdarea sau au risipit momente esențiale din viață pe fleacuri și prostii.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

PEȘTI

Teoretic, pe scurt, cum zice românu, e rost de ceartă. Provocările vor veni din toate părțile: de la frați, de la vecini, de la cunoscuții ocazionali, de la străinii cu care nativul își întretaie drumurile și activitățile, în timpul unei călătorii, a unei întruniri, a unei vizite. Firește, ca orice conflict verbal, până la un punct, situația se va rezolva.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 31 iulie – 6 august 2021

Foto: Arhiva Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop