Horoscopul săptămânii: 22 – 28 februarie 2021

Horoscopul săptămânii: 22 – 28 februarie 2021

Horoscopul săptămânii: 22 – 28 februarie 2021

BERBEC

Săptămâna aceasta se va întâmpla un lucru pe care nu vi-l doriți în mod special: o recalibrare a situației. O coborâre cu picioarele pe pământ. Veți vedea realitatea așa cum este. Mare atenție la nervii pe care i-ați putea scăpa din frâu. Sub toate aceste frământări se află un motiv…

TAUR

Lucrurile nu se întâmplă așa cum vreți voi ci așa cum sunt menite. Dacă vă opuneți schimbării, cauzați și mai multe probleme. Învățați să fiți mai flexibili. Pregătiți-vă pentru o schimbare majoră săptămâna aceasta.

GEMENI

Pe măsură ce-ți cunoști propriii demoni faci față mai ușor cu ai celorlalți. Ai așteptări nerealiste de la cei din jur, în special de la o persoană apropiată. Amintiți-vă că fiecare relație are un motor dar și că există anumite bariere care nu trebuie încălcate.

RAC

Aveți nevoie de iubire și tandrețe, tânjiți după atenție, săptămâna aceasta simțiți că primiți prea puțin. Cumva, balanța este dezechilibrată. Îngrijorarea majoră vine din faptul că nu simțiți că primiți cât dați. Încetați să rezolvați problemele tuturor celor din jur.

LEU

Săptămâna aceasta trebuie să faceți o distincție clară între pasiune și impulsivitate. Nu pierdeți timpul cu nimicuri inutile. Dacă nu simțiți ceea ce trebuie, puneți punct! Vă pasă prea mult de ceea ce crede lumea despre voi.

FECIOARA

O să aveți o mare surpriză săptămâna aceasta. S-ar putea să aveți o confirmare sau să întâlniți pe cineva care va juca un rol important în viața voastră. Renunțați să vă mai gândiți că există partenerul perfect.

BALANȚA

Lucrurile se întâmplă întotdeauna așa cum sunt făcute să fie. S-ar putea să primiți niște răspunsuri vizavi de o chestiune pe care nu ați reușit s-o descifrați până astăzi. Trebuie să fii tu bine cu tine ca să-ți iasă lucrurile așa vrei.

SCORPION

Săptămâna aceasta este LENEA întruchipată. Nu aveți chef să faceți nimic și tot ce vreți este să dormiți. Vă străduiți să ascundeți anumite sentimente. Învățați să aveți mai multă încredere în partener.

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta s-ar putea să primești combustibilul de care ai avut nevoie ca să faci următorul pas. S-au schimbat multe în viața voastră în ultimele șase luni. Și cu toate acestea, nu poți spune că ai ajuns departe. Întrebarea pe care ți-o pui obsesiv, este: dacă nu acum, atunci când?

CAPRICORN

Un dezechilibru din viața voastră vă neliniștește. Iubirea și legătura pe care o aveți este benefică atâta timp cât este reciprocă. Dacă trageți singur la căruță, poate ar trebui să vă gândiți de două ori.

VĂRSĂTOR

Aceasta este săptămâna în care faceți cele mai mari schimbări din viața voastră de până acum. Nu v-ați așteptat la așa ceva, sunteți luați pe nepregătite.Pe măsură ce săptămâna evoluează o să simțiți că vă vindecați de o suferință mai veche.

PEȘTI

Te vindeci de trecut în momentul în care vezi lucrurile diferit. Trebuie să simtă și inima ceea ce vede creierul. Săptămâna asta învață care sunt gândurile reale și care sunt fanteziile.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop