Horoscopul săptămânii 20-26 octombrie 2014: Eclipsa Solară

Săptămâna aceasta are loc o Eclipsă Solară în Scorpion ce aduce cu sine noutăți, iar Soarele intră în Scorpion în urma acesteia. Află cum te vor influența astrele în săptămâna 20-26 octombrie.

eclipsa-soare

foto Eclipsă de Soare Shutterstock

Berbec

Așteaptă-te la schimbări ale planurilor pe care ți le-ai făcut pe termen scurt și mediu. Eclipsa Solară va aduce în atenția ta anumite discuții financiare pe care le vei avea cu un partener, fie de la serviciu, fie romantic.

Taur

Cea mai importantă relație pentru tine din acest moment se va schimba într-un mod neașteptat. Nu lua o decizie imediat, ci așteaptă să vezi ce se întâmplă mai departe: s-ar putea ca schimbările să fie mai bune decât ți-ai imagina.

Gemeni

Încearcă să îți ușurezi programul cât mai mult cu putință, pentru că Eclipsa de Soare s-ar putea să-ți joace feste și tot ce ai programat fie să fie anulat ori amânat. Înspre sfârșitul săptămânii reușești să pui punct discuțiilor în contradictoriu.

Rac

Eclipsa Solară vine cu schimbări în viața ta de cuplu. Dacă aveți plănuită o vacanță în doi, deja, bucurați-vă din plin de timpul liber. Dacă nu, ați face bine să o plănuiți, pentru a reaprinde pasiunea.

Leu

Eclipsa de săptămâna aceasta îți deschide noi drumuri și face loc unor noi începuturi. Este posibil ca o discuție cu o persoană importantă să deschidă calea unei schimbări totale în viața ta. Este dificil să ajungi la un compromis, însă este posibil dacă ai destulă răbdare.

Fecioară

Mercur este în retrograd și îi simți efectele din plin zilele acestea, însă doar până pe 25. Asta înseamnă că te vei simți frustrată din cauza tuturor întârzierilor, atât la serviciu, cât și în viața personală, însă după ce se termină mișcarea în retrograd, totul se va liniști și va reveni pe făgaș normal.

Balanță

Încă mai ai ocazia să te bucuri de o viață socială bogată și ai numeroase oportunități să te relaxezi și să te distrezi. Prezența planetei Mercur în zodia ta te îndeamnă să arunci o privire în trecut ca să rezolvi o problemă din prezent – anumite experiențe îți pot fi de ajutor. Eclipsa de Soare te îndeamnă să fii proactivă când vine vorba de bani.

Scorpion

Eclipsa Solară are loc chiar în semnul tău, iar asta înseamnă că tu vei simți efectele cel mai puternic dintre toate zodiile. Explorează noi oportunități și încearcă să ieși din zona ta de confort ca să te poți bucura de noutățile pe care le aduce această eclipsă: un nou loc de muncă, o nouă relație de cuplu sau alte numeroase posibilități.

Săgetător

Astrele te sfătuiesc să te relaxezi cât mai mult zilele acestea, pentru a-ți putea regăsi echilibrul interior. Ai chiar șansa să dai de o idee lucrativă, ce te va ajuta destul de mult pe viitor!

Capricorn

Încă nu poți rezolva problemele ce pot apărea la serviciu, din cauza planetei Mercur, însă odată cu Eclipsa vei simți că ai mai multă putere și răbdare. Va veni și momentul potrivit să scapi de tot ceea ce te sâcâie.

Vărsător

Și pentru tine Eclipsa marchează un punct important, de schimbări, în viața ta. Ai putea lua o nouă direcție la serviciu, opusă a ceea ce ai făcut până în momentul de față. Interesează-te de toate oportunitățile și alege-o pe cea mai bună pentru tine.

Pești

Dacă ai avut a face cu numeroase amânări, mai ai răbdare doar câteva zile, pentru că vin și zilele mai bune. Eclipsa Solară te va îndemna să încerci lucruri noi, care ți-ar putea aduce satisfacție financiară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop