Horoscopul Mărțișorului, 1 Martie 2023

Horoscop 1 Martie 2023. Puneți-vă dorințe, faceți afirmații și începeți cu EU SUNT… apoi continuați cu un mesaj optimist. Creați-vă un scenariu care începe cu EU SUNT…

BERBEC

Sunteți principalii beneficiari ai conjuncției astrale. Ceva vă îndeamnă să evoluați, să creșteți, ceva înaintează și prosperă în viața voastră. Setați-vă intenții ca să deveniți cel mai bun. Aveți multă voință și noroc.

TAUR

Vă arătați în toată splendoarea, ieșiți la lumină, vă îndepliniți un vis, aveți mare încredere în voi, în norocul vostru. Sunteți selectat să ieșiți în față. Întreaga lumină este pe voi.

GEMENI

Riscați ceva important, dar vă iese. Este o nebunie, o năstrușnicie, ceva cu iz negativ, vă cam jucați cu focul. Culmea, vă iese! S-ar putea să vă folosiți de instrumente nu tocmai corecte. O mare doză de adrenalină…

RAC

Străluciți, lumea vă remarcă, aveți o mare șansă de afirmare, posibil să vi se împlinească un mare vis. Vă puteți așeza pe o poziție de top. Zona carierei este foarte bine aspectată.

LEU

Primiți o informație foarte folositoare, sunteți omul potrivit la locul potrivit. Imaginea de sine este foarte bună, sunteți foarte siguri pe voi. Șansa e de partea voastră. Puteți avea o mare reușită. Un mare succes.

FECIOARA

Primiți un imbold benefic, ați vrut să abandonați o acțiune, erați foare stresați de ceva. Conștiința voastră vă ajută și vă dă un strop de energie. Aveți curaj să continuați deși spuneți că nu puteți. De dimineață veți vedea că lucrurile stau altfel.

BALANȚA

Vă remarcați în ochii cuiva. Planul conjugal, sentimental este foarte bine aspectat. E posibil să vă întâlniți jumătatea, faceți pasul cel mare. Pe unde treceți, atrageți privirile.

SCORPION

Un noroc chior, ceva se rezolvă, aveți o baftă extraordinară. Ceva se rezolvă foarte simplu. Se așază lucrurile în viața voastră. Depășiți ceva greu, primiți o șansă din partea universului. Nici vouă nu vă vine a crede.

SĂGETĂTOR

Jupiter, guvernatorul vostru vă aduce un stimulent de zile mari. Aveți un mare plan de făcut astăzi, un succes major, o soluție. Un dar divin.

CAPRICORN

Primiți un stimulent foarte puternic ca să faceți o schimbare în viața voastră. Vreți să închideți un capitol care a fost de ajuns pentru voi. A venit timpul să mergeți mai departe. Voința este foarte mare.

VĂRSĂTOR

Ieșiți undeva și treceți la locul potrivit. Întâlniți ceva important sau auziți de o veste bună. Fiți un pic atent pe unde mergeți astăzi. Norocul este pe strada voastră, trebuie doar să deschideți ochii.

PEȘTI

Norocul poate fi de partea voastră în plan financiar. Puteți primi o răsplată sau o sumă care vi se cuvenea. Poate fi un premiu sau bani care legal sunt ai voștri.

Horoscopul lunii MARTIE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop