Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Vărsător: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Vărsător indică o creștere a importanței pentu Casa Carierei, având în vedere situarea în partea nord a majorității planetelor. Aspectele emoționale și cele legate de familie trec într-un plan secund liniștit.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Vărsător

De pe data de 11 septembrie, influențele planetare complică viața pentru Vărsător. Va trebui să faci față multor provocări din diverse domenii, pe diverse planuri. Va fi ceva confuzie și tensiune în jurul tău. Dacă vei fi atrasă sau nu în această nebuloasă depinde de tine. Ca zodie de Aer, ești impresionabilă, dar ai și capacitate de detașare atunci când împrejurările nu-ți mai convin.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Vărsător: CARIERĂ

Încă de pe data de 2 septembrie, Pluto are o mișcare foarte favorabilă carierei tale. Raționamentele tale sunt fără cusur. Ceea ce îți propui este foarte ambițios dar perfect realizabil.

Marte îți va stimula capacitatea de comunicare, ceea ce se va traduce favorabil în progresele tale profesionale.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Vărsător: BANI

Latura ta spirituală va fi și ea antrenată din plin în tot ceea ce întreprinzi. Trebuie doar să menții un echilibru între idealism și pragmatism, între entuziasm pur și interesul material. Altfel este posibil ca altcineva să se bucure de roadele muncii tale.

Septembrie nu este o lună favorabilă câștigurilor bănești pentru Vărsător. Este timpul să analizezi planul cheltuielilor curente și să vezi dacă nu cumva există o scurgere nejustificată pe undeva. Poate ai niște abonamente care-ți depășesc interesul real; poate plătești niște servicii de care nu beneficiezi. Taie, ajustează și vei vedea cât de bine te descurci chiar și cu mai puțini bani.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Vărsător indică un interes sporit pentru latura fizică a dragostei. Vor fi niște incoveniente pe plan sexual, iar relația va oscila între răcire și revenire. Poate fi cazul să reevaluezi relația și să decizi dacă vrei s-o continui sau nu.

Dacă ești singură, luna aceasta nu te va preocupa găsirea unui partener. Te va absorbi munca și te vei concentra pe planurile financiare. Este o perioadă de conservare a energiei și timpului.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Cel puțin, cu sănătatea stai bine în septembrie. Mici neplăceri tot vor fi, dar le vei depăși repede. Vitalitatea și energia vor fi la cote bune. Pe plan sexual se pare că nu vei avea o dispoziție excelentă și vei prefera să lași deoparte acest aspect al vieții.

Ca să te simți și mai bine, poți încerca o detoxifiere ușoară. Pentru început, rărește sau elimină cafeaua, alcoolul și tutunul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop