Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Taur: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Taur semnalează prezența majorității planetelor în partea sudică a hărții astrale. Casa Familiei este foarte puternică. Casa Carierei este în regres.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Taur

Perioada care urmează este mai potrivită pentru planificarea strategiei profesionale. În plan practic, trebuie să te concentrezi asupra aspectelor legate de casă și familie precum și asupra celor de natură emoțională.

Jumătatea vestică a hărții astrale este mai bine aspectată în privința puterii astrale. Astfel, interesele celorlalți sunt dominante, iar rolul tău este să te pliezi pe ele. Trebuie să-ți armonizezi acțiunile și să te bazezi pe colaborare. Inițiativele personale vor avea mai puține șanse de reușită. Marte te va îndemna spre autonomie, spre independență, chiar spre agresivitate. Conjunctura nu este favorabilă, deci va trebui să te înarmezi cu răbdare și diplomație. Ca zodie de Pământ, vei găsi calea de mijloc și rațiunea îți va dicta mereu ce ai de făcut.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Taur: CARIERĂ

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Taur plasează pentru o vreme cariera într-un plan secund. Nu vor fi progrese semnificative și nici mari solicitări în plan profesional.

Este mai bine ca nativii în Zodia Taurului care sunt în căutarea unui nou loc de muncă să-și conserve situația actuală și să aștepte o perioadă mai fructuoasă. O decizie majoră ar putea duce la o alegere mai puțin avantajoasă.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Taur: BANI

Ca rezultat al perioadelor anterioare de muncă susținută, banii vor veni și vor fi suficienți. Mișcarea lui Mercur în zodia ta va face ca veniturile să apară din mai multe părți simultan. În prima săptămână a lunii septembrie, casa și familia te vor solicita mai mult din punct de vedere financiar.

Apoi, până pe data de 20, cheltuielile trebuie să meargă către asigurările medicale și controalele de rutină. De asemnea, copiii vor avea nevoie de niște cheltuieli peste cele obișnuite.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Mișcarea planetei Pluto va îmbunătăți viața romantică a Taurilor în luna septembrie. Inteligența ta socială va funcționa la cote maxime și îți va permite să iei decizii bune în materie de dragoste, relații și o eventuală sarcină.

Dacă ești în pragul unei noi relații, intuiția ta va funcționa și vei putea trasa o direcție bună în această privință. Influența planetară este favorabilă refacerii unei relații stricate.

Până pe data de 21, te vei concentra pe armonizarea relațiilor în familie. Vei reuși să readuci pacea și amuzamentul în casă.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Taur: SĂNĂTATE

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Taur este liniștitor în privința stării de sănătate. Și se mai poate progresa, cu ajutorul unei diete sănătoase și a unui program judicios de odihnă și relaxare.

Aând în vedere că nu vor fi solicitări deosebite în plan profesional, vei avea posibilitatea să-ți aloci suficient timp pentru tine, pentru condiția ta fizică și psihică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop