Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Săgetător: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Săgetător semnalează poziționarea majoritară a planetelor la Nord. Casa Carierei este mai puternică decât Casa Familiei.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Săgetător

Aspectele psihologice trec, de asemenea pe planul doi. Logic, cea mai amre parte a atenției Săgetătorului se va îndrepta către aspectele profesionale.

Mai mult de 60% dintre planete se vor situa în partea de est a hărții astrale a Săgetătorului. Aceasta se traduce într-o creștere a inițiativei personale și a independenței în decizie și acțiune. Această distribuție de forțe este optimă pentru o zodie de Foc.

Vei fi aptă să depășești orice obstacol prin acțiune decisă și nu va fi nevoie să te adaptezi situațiilor neconvenabile. Îți poți crea propria ta lume prin muncă și încredere. Ai perspectiva unei călătorii în străinătate în interes profesional.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Săgetător: CARIERĂ

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Săgetător indică centrul atenției în domeniul profesional. Vor avea loc schimbări spectaculoase în bine în cariera ta.

Familia va fi foarte cooperantă și se va bucura de succesele tale. Va fi armonie în casă și nu se vor ivi probleme care să-ți solicite timpul și atenția.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Săgetător: BANI

Situația financiară va fi destul de bună luna aceasta. Banii vor fi cheltuiți pentru familie și pentru aspecte legate de sănătate, ceea ce este posibil să creeze un oarecare stres.

Planificarea și buna repartizare a banilor se impun pentru a rezolva tot ce este de rezolvat bine și la timp. Dacă va fi nevoie de ajutor, îl vei găsi fără probleme la familie și la prieteni.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Jupiter, Mercur și Soarele îți sunt favorabile luna aceasta. Vei avea o perioadă foarte bună în activitățile sociale și în relațiile cu prietenii.

Vei avea multe ocazii de a stabili o nouă relație romantică. Dacă ești deja într-o relație, este posibil să hotărâți căsătoria. Iar dacă ești, deja, căsătorită, este posibil să treceți la nivelul următor: un copil.

Soarele îți furnizează un plus de dinamism și vitalitate. Jupiter îți sporește farmecul personal. Mercur este cel care va îmbunătăți abilitățile tale de comunicare.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Starea ta de sănătate va fi excelentă până pe data de 22 septembrie. După această dată, vei începe să resimți oboseala dată de munca susținută.

Relaxarea va trebui combinată cu o ușoară cură de detoxifiere, printr-o dietă adecvată. Terapiile alternative ți-ar putea fi, de asemenea, utile. Terapia cu cristale sau aromaterapia ar fi cu atât mai eficace cu cât le-ai începe din timp, cu o săptămână înaintea datei de 22 septembrie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop