Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Pești: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Pești anticipează prioritatea pe care o vei acorda carierei. Poziționarea nordică a majorității planetelor face ca luna aceasta Casa Carierei să fie mai puternică decât cea a Familiei.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Pești

Aspectele domestice, familiale și cele emoționale nu pot fi nici ele neglijate complet. Nu este dorit ca în zona aceea să se acumuleze tensiuni și frustrări.

Puterea planetară se concentrează în jumătatea vestică a hărții tale astrale. În consecință, nu este momentul să iei inițiative prea îndrăznețe. Va trebui să acționezi concertat, împreună cu cei din jurul tău, și să te bazezi pe cooperarea acestora.

Compromisul și parteneriatul sunt cuvintele de ordine în lua septembrie. N-ar trebui să-ți fie prea greu: adaptabilitatea este una dintre virtuțile unei zodii de Apă.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Pești: CARIERĂ

Ceea ce ai plănuit în legătură cu cariera ta în perioadele de stagnare se poate transforma acum în realitate. Vei avea de partea ta superiorii din ierarhie pentru că ideile tale sunt un mod de a-și vedea concretizate dezideratele.

Îți vor fi utile conexiunile sociale și mai ales niște persoane foarte influente pe care le-ai cunoscut cu puțin timp în urmă. Te poți aștepta la o schimbare de statut cu creșterea corespunzătoare a veniturilor.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Pești: BANI

În septembrie vei avea bani suficienți dar îi vei obține cu mult efort. Te va nemulțumi modul în care va trebui să acționezi pentru a obține banii. Sunt de așteptat conflicte cu prietenii pe tema banilor.

Partenerul tău va contribui substanțial la bugetul comun iar asta vă va permite să faceți niște investiții sau niște plăți care să vă asigure liniștea și confortul ulterior.

O îmbunătățire simțitoare a situației financiare va veni din tăierea unor cheltuieli inutile sau din redimensionarea lor. Este posibil să dați bani sau să puneți deoparte pentru o călătorie în afara țării.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Pești observă o carismă puternică până pe data de 22. Aceasta te va ajuta în stabilirea de noi conexiuni sociale profitabile. De asemenea, te va ajuta să-ți găsești un partener corepunzător, în cazul în care ești singură.

Relațiile tale vor fi influențate de Soare, de Marte și de Lună. Toate demersurile tale vor fi clare și vei putea lua decizii importante cum ar fi căsătoria sau o sarcină.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Pești: SĂNĂTATE

Luna aceasta va trebui să fii mai atentă cu sănătatea ta. Este posibil ca viața socială să fie prea solicitantă. Este posibil ca efortul depus la muncă să te coste. Trebuie să menții relații cordiale cu toți cei din jur pentru că orice tensiune îți dăunează direct.

De asemenea, trebuie să menții o dietă echilibrată, să nu te privezi de nutrienții necesari pentru că depui mult efort și orice carență te poate dezechilibra.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop