Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Leu: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Leu semnalează prezența a mai mult de 70% dintre planete în jumătatea de jos a hărții astrale. Asta se traduce prin importanța crescută a casei și familiei față de carieră.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Leu

Cauți pacea și armonia în mediul familial. De asemenea, vei fi preocupată de creșterea forței tale psihice, emoționale. Pentru nativii într-o zodie de Foc, îndeplinirea acestui deziderat nu este totdeauna la îndemână.

Puterea planetară este grupată în jumătatea estică a hărții tale astrale. Din acest motiv, independența ta naturală va fi întărită. Inițiativele individuale au toate șansele de succes. În luna septembrie, nu ai prea multă nevoie nici de aprobarea, nici de ajutorul celorlalți.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Leu: CARIERĂ

Prezența lui Marte în Casa Carierei tale indică agresivitate. Sunt posibile schimbări radicale în structura organizatorică a companiei. Din acest motiv, ai putea fi în situația de a munci din greu pentru a-ți păstra locul și statutul în schemă.

În contextul agitației din companie și mânată de spiritul autonom de inițiativă, este posibil să pui bazele unei schimbări profesionale radicale. Ceea ce ți-a trecut prin minte din când în când apare acum ca o posibilitate concretă.

Având, însă, în vedere că ești într-o perioadă în care Casa Carierei este în umbră, schimbarea concretă trebuie doar studiată și pregătită, urmând a fi concretizată într-un moment ulterior, mai favorabil.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Leu: BANI

În luna septembrie, Leul beneficiază de o situație solidă. Inteligența ta financiară funcționează și vei lua decizii bune, atât în privința câștigului cât și a modului de cheltuire. Luna are o influență clarificatoare în aceste decizii.

Vei avea un proiect nou sau unul care apare periodic și aduce un venit suplimentar. Fiind într-o perioadă de autonomie, nu vei împărți cu nimeni nici munca, nici câștigul. Chiar nu este indicat să te asociezi sau să colaborezi cu cineva nou, pentru că nu va ține; mai mult te-ar încurca și te-ar agasa.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Vei avea multe ocazii de a lega relații romantice luna aceasta. Influența planetelor Venus și Uranus se va simți în farmecul tău și puterea de atracție. Dar fiind într-o perioadă de independență și răzvrătire, e puțin probabil să-ți dorești pentru moment un angajament serios.

Spiritul de independență se va manifesta și în cuplu, atunci când acesta există. Vor exista fricțiuni dacă partenerul este posesiv și dependent. Dacă relația scârțâie în mod cronic, nu este exclus să iei acum inițiativa despărțirii.

Viața socială va fi agitată și ușor incoerentă. Vei refuza invitații pe care le-ai așteptat și vei da curs unora apărute pe neașteptate. Va fi greu să jonglezi cu toate aceste relații, dar farmecul tău tre va salva în cele din urmă și nimeni nu se va supăra.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Leu: SĂNĂTATE

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Leu avertizează asupra unei stări delicate a sănătății. Vei manifesta slăbiciune, tulburări de echilibru, scăderi de tensiune. Trebuie să acorzi atenție alimentației ordonate și consistente.

Vitalitatea în acestă perioadă este scăzută. Trebuie să-ți conservi energia și să te odihnești suficient. Nu te antrena în activități consumatoare de energie care aduc prea puțin beneficiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop