Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Gemeni: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Gemeni plasează Casa Carierei pe un plan secund, corespunzător prezenței majorității planetelor în partea sudică a hărții astrale.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Gemeni

În această perioadă poți să te dedici fortificării emoționale, lucru care îți va fi de folos în domeniul profesional în perioada următoare.

Sectorul vestic al hărții tale astrale este mai puternic. Casa Celorlalți este dominantă asupra Casei Sinelui. Va trebui să-ți exerciți abilitățile sociale pentru a-ți atinge scopurile. Nu vei putea opune rezistență curentului, deci va trebui să te pliezi pe el. În septembrie, te poți concentra pe extinderea relațiilor și a contactelor sociale care îți vor folosi mai târziu. Ca semn de Aer, n-ar trebui să-ți fie dificil.

Influența planetelor în zodia ta favorizează preocupările pentru creativitate și pentru copii. Vei beneficia de timp liber mai mult decât în alte perioade ale anului, timp pe care va fi benefic să-l petreci cu copiii. Imaginația ta va fi debordantă și te va ajuta.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Gemeni: CARIERĂ

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Gemeni anticipează o perioadă aproximativ normală din punct de vedere profesional. Nimic spectaculos, nimic prea solicitant.

Luna aceasta nu-ți stă în putere să faci prea mule îmbunătățiri și să înregistrezi prea multe progrese în carieră. Conservă-ți energia și ideile, fă-ți planurile în tihnă. Când va venhi momentul, vei pune totul în aplicare.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Gemeni: BANI

Luna septembrie va fi una liniștită din punct de vedere financiar. Dacă nu vei câștiga spectaculos, nici nu vei pierde. Cheltuielile nu se vor abate prea mult de la cele obișnuite din fiecare lună.

Până la jumătatea lunii îți vei putea permite să duci la bun sfârșit niște planuri de amploare medie legate de casă. În partea a doua a lunii, va rebui să fii puțin mai moderată în cheltuieli, dar fără să te zgârcești neapărat.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Gemeni: RELAȚII ȘI DRAGOSTE

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Gemeni anticipează o lună favorabilă dragostei și relațiilor. Va fi chiar prea bună această perioadă, cu prea multe oportunități din care va fi greu de ales. Magnetismul tău aflat la cote maxime, va atrage irezistibil atât potențiali parteneri de cuplu cât și noi contacte sociale.

Depinde doar de intențiile tale cum vor evolua noile relații stabilite în luna septembrie. Dacă este vorba doar de distracție, lucrurile se vor opri aici. Dacă, însă, cineva te interesează în mod special, nimic nu-ți va sta în cale.

Influența lui Mercur te va ajuta să-ți planifici activitățile casnice. Dacă ai în plan, poți chiar să treci la renovări, reamenajări, redecorări de spații, mai ales în locuință.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Starea sănătății tale poate fi simțitor îmbunătățită prin alocarea unui timp suficient pentru odihnă. Exercițiul fizic ușor și terapiile alternative preventive îți pot fi foarte utile.

Către sfârșitul lunii, Mercur te va influența favorabil din punct de vedere energetic. În ultima săptămână a lunii vei putea finaliza unele proiecte casnice începute cu mai multă sau mai puțină convingere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop