Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Fecioară: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Fecioară observă deplasarea forței planetare spre sectorul sudic al hărții astrale. În consecință, focusul va fi pe familie și aspectele emoționale, în dauna carierei.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Fecioară

Gruparea majorității planetelor în jumătatea estică a hărții tale astrale îți indice un grad ridicat de independență. Ai puterea de a-ți schimba direcțiile de acțiune așa cum dorești și de a-ți fixa noi obiective.

Dacă nu ai angajamente foarte solide și nu sunt alții care să depindă de tine, poți chiar s-o iei de la zero în multe privințe. Nu ai nevoie să faci compromisuri și să-i mulțumești pe alții înainte de a fi tu mulțumită.

Luna aceasta ești foarte pasională și senzuală. În plus, vei fi atrăgătoare pentru partenerul tău sau, în lipsa unuia stabil, pentru orice potențial nou partener. Profită de asta, pentru că îți face bine fizic și psihic. Nu întotdeauna o zodie de Pământ manifestă atâta disponibilitate.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Fecioară: CARIERĂ

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Fecioară nu anticipează nimic spectaculos în domeniul profesional. Luna septembrie este o perioadă de consolidare a progreselor anterioare, o perioadă de analiză și de fixare a noilor obiective.

Având în vedere capacitatea de a decide pe cont propriu și de a lua inițiative, noile obiective fixate pot fi unele individuale. Strategia de realizare poate să fie și ea una independentă, în care să nu depinzi de nimeni.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Fecioară: BANI

Luna septembrie este una a confortului financiar deplin. În domeniul este un moment de stagnare, dar eforturile din perioadele anterioare își vor arăta rezultatele.

Vor veni bani inclusiv din surse neașteptate: plăți întârziate sau cadouri din partea familiei. Vei putea să-ți oferi plăceri amânate, fără prea mare efort.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna septembrie nu va fi pea ofertantă din punctul de vedere al noilor relații, nici în privința celor romantice, nici în privința celor sociale. Flirturi, poate chiar aventuri sunt posibile, dar fără continuare.

Pe de o parte, spiritul tău de independență se va opune unui angajament serios. Pe de altă parte, vei resimți o oarecare oboseală, o lipsă de interes pentru societate, distracții și frivolitate. Vei fi activă în societate, dar numai de fațadă, ca să bifezi prezența.

Dacă ești deja într-o relație stabilă, lucrurile vor evolua normal, chiar tonic, cu activitate sexuală intensă. Dar nu este o perioadă favorabilă discuțiilor serioase și deciziilor majore.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Fecioară este optimist în privința sănătății. Ești tonică, activă, stăpână pe forțele tale. Asta se va vedea și în exterior: înfățișarea ta va exprima sănătate și vitalitate.

Emoțional, nu sunt probleme. Chiar dacă vei sta deoparte în anumite împrejurări de natură socială, asta nu înseamnă nimic. Este doar un mod relaxat de a-ți conserva energia și echilibrul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop