Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Capricorn: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Capricorn anticipează o predominanță a Casei Carierei. Aspectele legate de casă și familie precum și cele emoționale sunt mai puțin solicitante luna aceasta.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Capricorn

Septembrie este o lună de tranziție pentru Capricorn. Majoritatea planetelor se deplasează spre partea de est a hărții astrale. Până pe 20 septembrie, vei depinde de ceilalți, iar abilitățile sociale îți vor fi necesare pentru atingerea scopurilor. Integrarea în sistem nu este o sarcină peste puterile unui nativ dintr-o zodie de Pământ.

În ultima decadă a lunii însă, vei fi stăpână pe deciziile și acțiunile tale. Nivelul de încredere în sine va fi considerabil sporit.

Influența Lunii va face ca, împreună cu partenerul tău, să te inițiezi în spiritualități și culturi noi, necunoscute până acum.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Capricorn: CARIERĂ

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Capricorn indică un trend ascendent în privința carierei. Tot ce se întâmplă în mediul profesional îți este favorabil. Este important faptul că familia și prietenii te încurajează și îți creează toate condițiile să profiți de această perioadă fructuoasă. Te poți aștepta la o promovare, cu creșterea corespunzătoare a veniturilor.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Capricorn: BANI

Comparativ cu luna trecută, situația financiară a Capricornului este mult mai bună luna aceasta. Cu susținerea familiei și cu concursul managementului, ai acumulat mai mult și ca muncă dar și ca bani.

Cu toate acestea, nu este momentul nici pentru cheltuieli importante, nici pentru investiție în ceva productiv. Este mai bine ca momentan să păstrezi banii până într-un moment favorabil. Sau poți achita anticipat unele facturi ca să-ți fie ușor mai târziu.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Capricorn anticipează o perioadă interesantă pentru cei singuri. Este posibil să-și găsească un partener în mediul profesional, sau printre prieteni și cunoștințe. Chiar dacă se întâmplă asta, va fi mai mult un amuzament decât un angajament serios. Deocamdată ai alte interese și alte priorități.

Mediul familial va fi plăcut pentru Capricorn, iar asta, datorită influenței pe care o exercită Luna. Căsnicia va decurge plăcut și romantic. Nu este exclus ca totul să culmineze cu o sarcină.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Capricorn avertizează că, în luna septembrie, sănătatea nu va fi punctul forte al nativilor din această zodie. Stresul și tensiunea își vor spune cuvântul. Se impune o reducere de ritm, atât în activitatea profesională cât și în viața socială. Relaxarea și odihna nu trebuie să fie neglijate.

Este o perioadă favorabilă scăderii îngreutate, detoxifierii și chiar renunțării la unele obiceiuri neănătoase.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop