Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Balanță: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Balanță remarcă prezența Soarelui în zodia ta. Spiritualitatea va fi prima ta preocupare.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Balanță

Conectarea cu puterea astrală supremă îți va da stabilitate și forță emoțională. Această putere îți va fi de mare folos în diversele confruntări de luna aceasta. În plus, vei fi atrasă de manifestări religioase și spirituale de tot felul.

Dacă nu ai vocație mistică, vei alege să te alături unor campanii și organizații umanitare. Vei găsi căi diverse de a ajuta la strângerea de fonduri sau la oferirea de sprijin legal sau psihologic unor persoane defavorizate. În orice caz, îți vei manifesta dominanta spirituală caracteristică zodiilor de Aer.

Planeta Venus va avea o influență specială asupra norocului tău în luna septembrie. Pe lângă latura spirituală, nici plăcerile fizice nu-ți vor fi străinhe. Vei manifesta multă senzualitate. Se vor întâmpla lucruri plăcute, vei avea surprize – nu de mari proporții, dar care, reunite, îți vor colora viața.

Vei fi supusă multor influențe combinate, iar personalitatea ta va fi stimulată pe diverse planuri. Vor fi provocări în plan familial, în privința sănătății și în dragoste. Provocarea va fi menținerea echilibrului în căutaea căruia te afli mereu.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Balanță: CARIERĂ

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Balanță pune pe seama Lunii clarificările care vor avea loc în mediul tău profesional. Îți vei stabili și consolida locul atât în plan orizontal, ca specializare, cât și pe verticala ierarhică.

Progresul va veni firesc dacă te vei concentra mai mult asupra rolului și treburilor tale și mai puțin asupra celorlalți.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Balanță: BANI

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Balanță anticipează o situație financiară bună, în care partenerul va juca un rol important. Chiar dacă nu va fi cazul unor venituri peste media obișnuită, nici cheltuielile nu vor fi altele decât cele normale. Te vei simți atât de confortabil încât îți vei permite să și donezi ceva.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Venus te stimulează în activitățile sociale luna aceasta. Relațiile cu prietenii vor deurge plăcut și mai activ ca de obicei. Marte, Jupiter și Mercur te vor ajuta să te conectezi cu oamenii la nivel intuitiv, cu o notă spirituală.

Vei avea predispoziții romantice luna aceasta. Dragostea te va urmări. Dacă ești singură, ai toate șansele să intri într-o relație serioasă, inclusiv să ajungi la discuții despre căsătorie. În cuplurile stabile, se va pune foarte serios în discuție inițiativa de a avea un copil.

Horoscopul lunii septembrie 2017 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Starea sănătății tale va fi una bună, la cote normale. Și poate fi încă îmbunătățită prin observarea timpurie a oricărui semn de dezechilibru sau slăbiciune.

Afecțiunile fizice incipiente au, de cele mai multe ori, un suport psihologic. Stresul sau anxietatea, deși defulate, pot să se manifeste direct în plan fizic. Cu acestea trebuie să lucrezi, fie cu ajutorul unui psiholog, fie printr-o intervenție de natură bioenergetică. Mișcarea în aer liber poate, de asemenea, să te ajute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop