Horoscopul lunii mai 2017 pentru Capricorn: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Capricorn

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Capricorn indică o creștere a ponderii aspectelor psihologice și a celor legate de familia și casă față de carieră. Situația din familia te va perturba serios – trebuie să ai multă răbdare și să un-ți ieși din fire.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Capricorn

Membrii familiei vor avea ieșiri temperamentale și vor tinde să te antreneze și pe tine în agitația lor. Asta te va încurca și îți va răpi mult din timpul și energía pe care vrei să le dedici carierei.

În prima parte a acestei luni, ai nevoie atât de independență cât și de folosirea abilităților sociale. Trebuie să ai încredere în puterea compromisului. În partea a doua a lunii, vei putea să-ți urmezi traseul după propriile reguli.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Capricorn: CARIERĂ

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Capricorn descrie mediul tău profesional în această perioadă ca fiind destul de plăcut și zumzăind de activitate. În ciuda stresului pe care ți-l provoacă familia, aici te vei putea detașa și vei putea să te concentrezi în schimb asupra proiectelor profesionale.

Dacă ești în căutarea unui job, șansele de a-ți găsi unul convenabil sunt mai mari după data de 20 mai.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Capricorn: BANI

Situația cu banii va fi fluctuantă în luna mai. Dar capacitatea ta de adaptare la extremele situației financiare te va faces ă treci cu bine peste incoveniente. Vei face rost de bani în felul tău, fără ajutor, și îi vei cheltui așa cum vei socoti înțelept.

Un este o lună potrivită pentru angajamente care presupun cheltuială. Având în vedere această lună capricioasă, perioada următoare ar putea fi una tampón, de revenire la ritmul normal. Amână până atunci deciziile importante.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În privința dragostei și sexului, Capricornul va avea ocazii bune de a lega o relație. Mijlocul lunii va avea cel mai mare potențial. Vei atrage sexul opus și vei avea intuiția necesară de a atrage cel mai compatibil partener.

Luna aceasta vei avea un succes deosebit în relațiile cu copiii. Relația cu partenerul va fi armonioasă și veți vorbi mult despre copii, despre viitorul lor sau despre viitorii copii, dacă un-i aveți încă. Dacă te afli într-o relație stabilă, este posibil să decideți să vă căsătoriți.

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Horoscopul lunii mai 2017 pentru Capricorn anticipează o stare a sănătății mult mai bună decât cea de luna trecută. Dacă ai ținut regim și ai făcut mișcare, rezultatele se vor vedea din plin. Dacă un, luna aceasta îți va fi mult mai ușor să începi s-o faci.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop